Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1519984821

Overwatch - a Paladins hősére hajaz Brigitte?

A Paladins: Champions of the Realmet fejlesztő Hi-Rez vezetője, Stew Chisam a Twitteren egymás mellé tette a játékbeli Ash-t, valamint az Overwatch tegnap bemutatkozott új karakterét, Brigitte-et. Vajon van hasonlóság közöttük?
1519891230

Overwatch - bemutatkozott az új hős, Brigitte

A pletykáknak megfelelően tényleg Torbjörn lánya, Brigitte Lindholm csatlakozik az Overwatch kompániájához. Ő egy support tank karakter, aki gyógyítja csapattársait, de Rocket Flail nevű fegyverével egyszerre több ellenfelet is sebez.
1519396210

Vadonatúj hőssel erősít az Overwatch?

Továbbra is töretlen az Overwatch népszerűsége, így nem csoda, hogy a Blizzard igyekszik folyamatosan frissen tartani a játékot. Vagy apróbb újdonságokkal, vagy egy teljesen új karakterrel.
1518534030

A hétvégén újra kipróbálható az Overwatch

A Blizzard semmit nem bíz a véletlenre: alig startolt el a holdújévi event, ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható lesz az Overwatch mindhárom platformon. Minden hősre és térképre rávethetjük magunkat.
1518181214

Nagyot nőttek a digitális eladások az Activisionnél

Az Activision-Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését. Az elmúlt évben 4 milliárd dollár folyt be mikrotranzakciókból a kiadóhoz, csak az utolsó negyedévben 1 milliárd. Tényleg a Treyarch készíti a 2018-as Call of Dutyt.
1518159631

Overwatch - elstartolt a Kutya éve esemény

Az ígéreteknek megfelelően kezdetét vette a Year of the Dog eseménysor az Overwatch-ban. A kínai újévet ünnepelve egy rakás új skint kapunk, illetve egy Thaiföldről mintázott térkép is üti a markunkat.
1517824840

Overwatch - a héten indul a holdújévi event

A Blizzard idén is egy eseménysorozattal ünnepli a kínai újévet, a készítők a Twitteren erősítették meg, hogy a héten indul a Lunar New Year. Ezúttal is egy új játékmódnak és számos kozmetikai elemnek örülhetünk.
1516785060

Overwatch - megnyitotta kapuit a Blizzard World

Tegnap megérkezett az Overwatch legutóbbi frissítése, amely új kozmetikai elemekkel és egy pályával bővítette a multiplayer játékot. Ez utóbbi a Blizzard címei előtt tiszteleg.
1515697200

A Twitch streameli az Overwatch League meccseit

Exkluzív megállapodást kötött a Twitch és a Blizzard, melynek értelmében a streaming szolgáltató közvetíti majd az Overwatch League meccseit. Kilencvenmillió dolláros üzletről lehet szó.
1514973623

Overwatch - mi várható 2018-ban?

Jeff Kaplan, a játék rendezője mesélt egy kicsit a Blizzard újévi terveiről. Hamarosan bemutatkozik az Overwatch huszonhetedik hőse, és a fejlesztők már a Year of the Dog eventre is készülnek. Nem maradunk utánpótlás nélkül idén sem.