Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1523880000

Elindult az Overwatch Contenders versenysorozat

Folyamatosan zajlik az élet az Overwatch körül, ha eSportról van szó. Kezdetüket vették az első Overwatch Contenders-meccsek, melyek tizenhat világszínvonalú csapatot eresztenek egymásnak.
1523448000

Befutott az idei Overwatch Archives event

Élesedett a Retribution játékmód, megérkeztek az új skinek és highlight intrók, ismét játszható az Uprising, valamint balanszoltak néhány hőst is. Összeszedtünk mindent, amit érdemes tudni az Overwatch legújabb frissítéséről.
1523340000

Befutottak az első infók az idei BlizzConról

Idén is lesz egy hétvége, amikor minden a Blizzard játékairól szól majd. A legnagyobb rajongók pedig hamarosan készülhetnek, ugyanis közzétették azokat az időpontokat is, amikor megkezdődik a hajsza a jegyfoglalásért.
1522908017

Overwatch - a jövő héten indul az Archives event

A Blizzard hero shooterének következő eseménye, az Overwatch Archives már a nyakunkon van. A tavalyi Uprisinghez hasonlóan kapunk egy új PvE-küldetést is Retribution címmel, amely egy velencei titkos akció lesz.
1522836000

Overwatch - lecsap az AI a neveletlenekre

A Blizzard új módszerrel veszi fel a harcot a trollok ellen. Jeff Kaplan a Kotakunak adott interjújában beszélt arról, hogy hogyan próbálják megtanítani a mesterséges intelligenciát arra, hogy felismerje a csúnyán viselkedő játékosokat.
1522767600

Battle royale-játékmód az Overwatch világában?

Jeff Kaplan az Overwatch játékigazgatója válaszolt a számára leggyakrabban feltett kérdésre. Ugyan nem tartja elképzelhetetlennek a projektet, de tisztában kell lenni azzal, hogy számos hátulütője akad a dolognak.
1522504841

Februárban a Fortnite uralta a digitális piacot

Megérkezett a Superdata elemzése a digitális játékpiac februári teljesítményéről. A free-to-play és a közösségi címek kicsit visszaestek, miközben a prémium PC-s címek eladásai nőttek. Az új Call of Duty és a Fortnite volt a legnépszerűbb játék.
1522477283

Frissítve: Overwatch - Uprising event újra?

Az Overwatch Twitter-bejegyzése alapján úgy néz ki, hogy április 10-től ismét visszautazhatunk az időben, hogy újraírhassuk az Overwatch hőseinek történetét. Idén Tracer pályafutását követhetjük nyomon.
1521453650

Overwatch - holnap élesedik Brigitte

A Blizzard bejelentette, hogy az Overwatch 27. karaktere holnap, azaz március 20-án landol a játékban. Torbjörn lánya végre elhagyja a tesztszervereket, így PC-n, Xbox One-on és PS4-en is elérhetővé válik. Egyetlen megkötés van csak!
1520236822

20 éves a StarCraft, ingame jutalmakat kapunk

Noha a pontos évforduló csak április 1-jén esedékes, a Blizzard már most megkezdte az ünneplést. A StarCraft huszadik szülinapja keretében számos event és ingame jutalom üti a markunkat a stúdió összes játékában.