Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1526832000

Cuki stop-motion videón az Overwatch szülinapja

Egy nagyon aranyos stop-motion animációval ünnepli a Blizzard az Overwatch második születésnapját. A képkockánként összeollózott kis videón Tracer és Reaper kelnek életre egy kis rosszalkodás erejéig.
1526810400

Overwatch - összefoglaltuk az Anniversary Eventet

Sok újdonságot hoz az Overwatch második Anniversary Eventje. Kaptunk egy bemutatóvideót a legújabb Deathmatch-pályáról, amely a Petra gyönyörű romjai közé kalauzol minket, valamint kiszivárogtak a legújabb skinek is.
1526277600

Overwatch - közeleg az évfordulós esemény

Egy portugál videó szivárogtatta ki az idei Overwatch - Anniversary Event dátumát és első részleteit. Az új skinek és egyéb kozmetikai itemek mellett ezúttal lehetőségünk lesz megszerezni az összes eddig látott időszakos cuccot is.
1525849200

Overwatch - küzdjünk Mercyvel a mellrák ellen!

Egy igen nemes kampány keretein belül segíti a Blizzard a rákellenes kutatást. Az új Mercy-skin, valamint a webshopon megjelent csinos póló megvásárlásával támogathatjuk mi is a BCRF mellrák-kutató intézményt.
1525451458

Remek negyedévet zárt az Activision Blizzard is

Lassan lecseng az aktuális pénzügyi beszámolók sorozata, az Activison Blizzard azonban egészen idáig adós volt a befektetőknek tartott előadással. Megérte várakozni, a kiadó remekül teljesített a legutóbbi negyedév során.
1525431625

Overwatch - Rialto kitárta a kapuit

A Velencéről mintázott színpompás Rialto térkép az új frissítéssel már elérhető az Overwatch játékosai számára PC-n és konzolokon. Ám nincs idő megkóstolni az olasz kajákat, ahogyan gondolázni sem fogunk.
1525258819

Overwatch - a héten élesedik a Rialto térkép

Elstartolt az Overwatch 10. szezonja, és ha nem a Competitive Play játékmódra gyúrsz, azok örülni fogsz a Velencéről mintázott Rialto térképnek, ami - többhetes tesztelés után - május 3-án kerül be a játékba.
1525078800

Overwatch - jókora Symmetra-rework érkezhet

Hanzo után, úgy tűnik, hogy Symmetra lehet a következő, aki új képességeket kaphat a Blizzard hero shooterében. A támogató karakter a jövőben könnyen a védekező hősök kategóriájában találhatja magát.
1524560400

Overwatch - PTR-en a Horizon Lunar Colony-rework

És ráadásul tök véletlenül! A Blizzard egyelőre nem tervezte nyilvánossá tenni a pálya változtatásait, de azok valahogy mégis becsúsztak a publikus tesztszerverekre.
1524065400

Overwatch - kompetitív módban hódít az Elimination

"Új" kompetitív játékmóddal bővítette az Overwatch világát a Blizzard: a Team Deatmatch-alapú Elimination játékmód mostantól egészen május 8-ig nyúzható a kompetitív mód keretei között is.