God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

Frissítve: A God of War a PlayStation Plus egyik júniusi ajándéka

Nagyon úgy néz ki, hogy most is idő előtt bukott le a PlayStation Plus következő havi ajándékcsomagja: a pletykák szerint a God of War is a felhozatal része lesz.

A Netflix készíthet sorozatot a Horizon: Zero Dawn alapján

A Sony ma már emlegetett üzleti előadásában hivatalosan is megerősítették, hogy készül a God of War-sorozat, ezenkívül belengették a Horizon: Zero Dawn és a Gran Turismo adaptációit is.

PS Plus - nem maradnak ki a legnagyobb címek

A hét elején bemutatkozott a megújuló PlayStation Plus, amely méltó riválisa lehet a Microsoft Xbox Game Pass programjának. Habár a pontos játékfelhozatalt egyelőre nem ismerjük, Jim Ryan szerint nem maradnak el a legnagyobb címek.

Készül a God of War-sorozat

A PlayStation Productions sorra viszi tévéképernyőre és mozivászonra a Sony-konzolok legnagyobb hőseit, a következő alany pedig nem más, mint Kratos lesz. A stúdió az Amazon Prime Video közreműködésével készíti el a God of War-sorozatot.

Nagyot megy Steamen a God of War

A SteamDB adatai szerint már második hete vezeti a Steam eladási listáját a PC-re költöztetett God of War, ami az első olyan PlayStation által kiadott cím, ami ezt a bravúrt összehozta.

A PS-exkluzívok stúdiói lobbiztak a PC-s portokért

A Sony sokáig kötötte az ebet a karóhoz, ha a PlayStation-konzolok exkluzív címeiről volt szó, az elmúlt években azonban egyre több sikerjáték talált utat PC-re is. Cory Barlog szerint ezt a fejlesztőstúdiók nyomásának köszönhetjük.

Ultraszéles traileren a PC-s God of War

Nagy nap ez a mai a számítógépesek körében, hiszen jó pár év várakozás után ma ők is megkapják a 2018-as God of Wart. Lássunk most némi friss kedvcsinálót a témában!

God of War teszt (PC)

A God of War-sorozat tündöklését kizárólag a PlayStation-tulajok élhették át, legalábbis eddig, hiszen most végre a PC-s játékosok is becsatlakozhatnak Kratos bosszúhadjáratába, méghozzá rögtön a széria talán eddigi legjobb darabjával.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz éppen sűrű játékmegjelenések szempontjából, de a napokban már érkezik egy-két olyan cím, ami kihagyhatatlan darabnak ígérkezik. Lássuk őket a szokásos listába szedve!

God of War - ezt tudja az NVIDIA Reflex

Nyakunkon a PC-s God of War megjelenése, Kratos számítógépes skandináv kitérője pedig minden földi jóval megtámogatva érkezik majd. Így például az NVIDIA Reflex is elérhető lesz, amivel minimalizálhatjuk majd a reakcióidőnket.