God of War (2018) PS4

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.
Típus: Akció, TPS

Nem lesz mikrotranzakció a God of Warban

Cory Barlog, az új God of War rendezője egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva határozottan kijelentette, a manapság egyre elterjedtebb mikrotranzakciós megoldások természetesen nem kapnak helyet a játékban.

PS4 Pro-csomag érkezik a God of Warral

Már csak néhány hét van hátra Kratos északi kalandjáig, a Sony pedig egy vadiúj konzolcsomagot jelentett be a God of War tiszteletére. Egy egyedi festésű 1 TB-os PS4 Pro mellett megkapjuk a játék kópiáját is.

Cory Barlog mesél az új God of Warról

Április végén debütál a God of War-sorozat legújabb, skandináv mondakörbe átköltöztetett epizódja, amiről még a tavalyi PlayStation Experience-en mesélt részletesebben Cory Barlog.

Így fest a God of War egy stadion padlóján

A múlt hétvégén egy rendhagyó félidei showt láthattak a Golden State Warriors rajongói. A Spurs ellen vívott NBA-meccs szünetében a God of War kedvcsinálóját vetítették le a pálya padlójára. Most visszanézhetitek az egészet.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Áprilisban jön a God of War

A Sony végre elárulta a God of War napra pontos megjelenési dátumát. Az év eleji premierről ugyan lecsúszott a játék, így csak április végén kerül a boltokba Kratos skandináv kalandja. A hír mellé egy brutális sztoritrailert kaptunk.

Szezonbérlet nélkül jön a God of War

Maga Cory Barlog erősítette meg, hogy az új God of War szezonbérlet nélkül érkezik majd. Ez persze nem zárja ki, hogy készül valamilyen DLC a játékhoz, azonban erről egyelőre hallgatnak a készítők.

A God of War is magyar feliratot kap

Alacsonyan szállnak a magyarított PlayStation 4-játékok, a PlayStation hazai képviselete az imént erősítette meg, hogy a Detroit: Become Human mellett a God of War is magyar feliratot kap.

God of War előzetes

Nem maradt több lemészárolható isten az ókori Görögországban, ezért a mindig dühös Kratos északra utazik, hogy a skandináv mitológiában is letegye a névjegyét. Vele tart fia, Atreus is, aki újra embert farag a félistenből.

God of War - az egyiptomi körítés sincs kizárva

A Game Informer legfrissebb száma az új God of Warral foglalkozik, és bár az előzetes részleteire még várunk, már a beharangozóból is kiderül néhány érdekesség. Megtudtuk például, hogy a készítők szintet lépnének a sorozattal.