God of War (2018) PS4

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.
Típus: Akció, TPS

Befejeződtek a God of War munkálatai

Cory Barlog, az új God of War direktora a Twitteren osztotta meg a jó hírt: a játék elkészült, és nincs más hátra a megjelenésig, mint a lemezek sokszorosítása és csomagolása.

God of War - egyetlen vágás nélkül

Az új God of War egyik érdekessége, hogy egyetlen vágás sincs a játékban, az egész kaland olyan, mintha egyetlen felvételből állna az egész. A legújabb fejlesztői napló ezt a fícsört mutatja be.

Mozgásban az új God of War

Habár a hétvégi szivárgások miatt a gameplay jelenetek már ismerős lehetnek, a Sony most végre hivatalosan is kiadta a God of War legújabb mozgóképes kedvcsinálóját. Bónuszként egy fejlesztői naplót is tudunk mutatni.

God of War próbakör

Nem véletlenül kellett öt évet böjtölnünk a God of War folytatásáért, a Sony Santa Monica ugyanis valami merőben mást akart letenni az asztalra ezúttal. Prágáig utaztunk, hogy leellenőrizzük a végeredményt.

Hátborzongatóan jó TV-reklámon a God of War

A Sony erősen nyitotta a hetet: egy vadiúj TV-szpotot tett közzé az új God of Warról. Az egyperces kedvcsináló egyetlen nyílvessző útját követi több különböző csatában. Bizonyára libabőrös leszel, ha rajongóként nézed végig.

Frissítve: Kiszivárgott felvételen a God of War

Április legjobban várt megjelenése, a God of War ugyan mutatott magából már ezt-azt, de ilyen tömény játékmenet-videót eddig még nem. Most sem hivatalos csatornákon keresztül érkezett a felvétel, így érdemes lehet gyorsan megnézni.

Nem lesz mikrotranzakció a God of Warban

Cory Barlog, az új God of War rendezője egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva határozottan kijelentette, a manapság egyre elterjedtebb mikrotranzakciós megoldások természetesen nem kapnak helyet a játékban.

PS4 Pro-csomag érkezik a God of Warral

Már csak néhány hét van hátra Kratos északi kalandjáig, a Sony pedig egy vadiúj konzolcsomagot jelentett be a God of War tiszteletére. Egy egyedi festésű 1 TB-os PS4 Pro mellett megkapjuk a játék kópiáját is.

Cory Barlog mesél az új God of Warról

Április végén debütál a God of War-sorozat legújabb, skandináv mondakörbe átköltöztetett epizódja, amiről még a tavalyi PlayStation Experience-en mesélt részletesebben Cory Barlog.

Így fest a God of War egy stadion padlóján

A múlt hétvégén egy rendhagyó félidei showt láthattak a Golden State Warriors rajongói. A Spurs ellen vívott NBA-meccs szünetében a God of War kedvcsinálóját vetítették le a pálya padlójára. Most visszanézhetitek az egészet.