God of War (2018) PS4

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.
Típus: Akció, TPS

God of War - Kratos utazása

Most már tényleg csak napok választanak el minket az új God of War megjelenésétől, de a Sony még most is ontja magából a játék különböző látnivalóit. A legújabb videónaplóban Kratos lelki és mentális utazása a téma.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ezen a héten sem árasztanak el minket megjelenésekkel a kiadók, több nagyágyúra is számíthatunk a következő napokban. A fagyos Skandináviát és a japán alvilágot is megjárjuk majd.

God of War - egy isten hangja

A God of War legújabb videónaplója azt mutatja be, hogyan lehet valaki Kratos hangja. Mindezt a népszerű brazil szinkronszínész, Ricardo Juarez vázolja fel nekünk, miközben magába a munkálatokba is betekinthetünk.

God of War - hangolódjunk a premierre!

A világhálót a mai napon elözönlő God of War-tesztek után a Sony ad még egy utolsó nagy lökést Kratos visszatérésének, így a premier előtti utolsó héten is számíthatunk friss látnivalókra. Íme, az első!

God of War teszt

Már felszáradt az olümposzi istenek vére. A spártai nem kímélte apját, Zeuszt sem, így a családon belüli erőszakról tudna mit mesélni. Ám öregkorára fordult a kocka, gyakorolhatja az atyai gondoskodást. Kezünk között Kratos legújabb kalandja.

God of War - videón a fejlődési rendszer

Hiába van már lassan itt a Sony-exkluzív God of War startja, ma mégis kaptunk egy teljesen új trailert, amely egyfajta bemutatóként szolgál a játék fejlődési rendszeréről és Kratos testre szabható felszereléséről.

God of War - Kratos egy trollal különbözik össze

Egy újabb gameplay videó érkezett a God of Warról a PlayStation Underground csatornának hála. Kratos ezúttal egy hatalmas trollal csap össze, de kapunk némi felfedezést és ládanyitogatást is. Bő két hét van a premierig!

God of War - 4K alatt is van élet PS4 Prón

Ha még nincs 4K-tévéd, viszont PlayStation 4 Próval már rendelkezel, bizonyára örülni fogsz a God of War Performance módjának, amely 1080p-ben sokkal simább framerate-et eredményez. Kaptunk egy csomó kedvcsinálót is.

God of War - Kratos ezúttal 4K-ban tombol

A japán PlayStation-csatornának köszönhetően újabb, ezúttal négyperces játékmenet-videót kapott április legjobban várt megjelenése, a God of War. A friss felvétel új jeleneteket is tartalmaz.

Kulisszák mögött a God of War

Sajátos apa-fiú kapcsolat van Kratos és Atreus között, erről a kötelékről szól a God of War legújabb videója. A Sony Santa Monica srácai mesélnek a két főhős dinamikájáról, amely kulcsfontosságú lesz az új God of Warban.