God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

Egyre csak bővül a Microsoft új stúdiója

Az idei E3-on bejelentett, a The Initiative névre hallgató fejlesztőstúdió egyre komolyabb arcokat vonultat fel. A legújabb alkalmazottak közt néhányan olyan projekteken dolgoztak, mint a God of War vagy a Red Dead Redemption.

God of War - megvan a New Game Plus dátuma

Gyengének érzed a God of War kihívásait? Fél kézzel lecsapod a valkűröket? Akkor a New Game Plus játékmód neked szól. Második nekifutásra nem vesznek el a korábbi fegyverek és képességek, és bizony, szükséged is lesz rájuk!

Amerikai toplista: a Mario Tennis Aces vitte a júniust

Megérkezett az NPD Group jelentése az amerikai játékpiac júniusi teljesítményéről. A NES Classic visszatérése érezhető volt: a Nintendo minikonzoljából fogyott a legtöbb az USA-ban.

Készülőben a God of War folytatása?

Egy eddig meg nem nevezett projekthez keres concept artistokat a Sony Santa Monica. A feladatok közt szerepel a különféle mitológiai lények és istenek ábrázolása is. Van egy tippünk, hogy mire utalhat mindez.

Brit toplista: élre tört a Mario Tennis Aces

Megjelenése hetén remek rajtot vett a Mario Tennis Aces, így a múltkor az élre visszatért God of War ismét legyőzőre talált. Kratos ezúttal csak a bronzérmet érő helyig jutott, mert a dobogó második fokát a FIFA 18 szerezte meg.

Amerikai toplista: a State of Decay 2 vitte a prímet

Megérkezett az amerikai játékpiac májusi teljesítményét taglaló jelentés az NPD Grouptól. A legkelendőbb konzol a PlayStation 4 lett, a játékok terén viszont a State of Decay 2 győzött - nem biztos, hogy megérdemelten!

Brit toplista: Kratos visszatért az élre

A brit toplista rendkívüli mértékben átalakult múlt hét óta; a God of War ismét képes volt megszerezni az első helyet, illetve jócskán akadtak olyan címek is, melyek tíznél is több helyet léptek felfele a listán.

God of War - boldog apák napját!

Hivatalosan tegnap tartották az apák napját, amiről a játékvilág is igyekezett megemlékezni. Így tett a Sony is, akik a God of War apa-fia kapcsolata előtt tisztelegve összedobott egy videót az ünnep alkalmából.

E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

E3 2018: God of War - jön a New Game+

A God of War által gerjesztett hullámok nem akarnak csillapodni, a Sony fejese, Shawn Layden elhintette, hogy mi várható a jövőben Kratos háza táján. Sztorikiegészítő egyelőre nincs, van helyette viszont New Game+.