God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

GDC 2019: A God of War a GDC Awards nyertese

Újabb év játéka-díjat rakhatott zsebre Kratos, ugyanis a Game Developers Choice Awards díjátadóján is a God of War vitte a prímet. A gálán rengeteg remek indie cím is megkapta a méltó elismerést.

DICE Awards 2019 - a God of War mindent vitt

Tegnap kiosztották az idei DICE Awards különböző kategóriáinak járó díjakat, és nem meglepő módon a tavaly tavasszal bemutatott God of War gyakorlatilag tarolt, hiszen kilenc elismerést vihetett haza a játék.

God of War - jó néhány boss a vágóasztalon végezte

Kétségtelen, hogy a tavalyi év egyik legnagyszerűbb játéka lett a God of War, a rendező Cory Barlog elmondása szerint azonban a terveik ennél is jóval nagyszabásúbbak voltak.

God of War - tervben volt egy DLC is

A God of Wart jogosan választottuk az év játékának tavaly, ám néhány rajongó bizonyára örült volna annak, ha Kratos és fia sztorija folytatódott volna egy DLC-ben. Cory Barlog elárulta, tervben volt egy kiegészítő, de végül lemondtak róla.

God of War - Kratos mesés utazása

A God of War nemcsak megújult játékmenete és emlékezetes pillanatai miatt az év egyik legjobb játéka, hanem varázslatos zenei aláfestése miatt is. A Santa Monica Studios ez utóbbiról emlékezik most meg egy zenés videóval.

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.

Még csak most készül Cory Barlog mesterműve

A Warcraft-filmet rendező Duncan Jones azon szerencsések között van, aki már tud néhány konkrétumot Cory Barlog következő projektjéről. Az úriember szerint nem a God of War volt Barlog mesterműve - az még csak most készül!

Itt vannak a Golden Joysticks Awards győztesei

A Fortnite és a God of War vitte a prímet az idei Golden Joystick díjátadón, de azért születtek meglepetések is! Életműdíjat kapott a Dark Souls atyja, Hidetaka Miyazaki, és kiderült, hogy a Cyberpunk 2077-et várjuk a legjobban.

Vadonatúj játékon dolgoznak a God of War fejlesztői

A Sony Santa Monica Studio már hónapok óta toboroz új szakembereket, de a híroldalak csak most kapták fel a ResetEra fórumán megjelent friss bejegyzést, ami alapján arra lehet következtetni, több új projekten is dolgozik a stúdió.

GC 2018: Ilyen lett volna az egyiptomi God of War

Kezdetét vette az idei Gamescom fejlesztői betéteseménye, a Devcom, ahol Cory Barlog, a God of War (egyik) atyaúristene is előadást tartott. A prezentáció fénypontja az a concept art volt, amely az egyiptomi God of Warról készült.