God of War (2018) PS4

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.
Típus: Akció, TPS

Új gameplay trailert kapott a God of War

Ugye nem gondoltátok, hogy God of War nélkül maradtunk a Sony konferenciáján? A friss kedvcsinálóból kiderül, hogy Kratos a hirtelen jött atyai szerep ellenére sem puhult el a harcban.

God of War - még két szörny mutatkozott be

A SIE Santa Monica Studio a héten új videósorozatot indított, amelyben a God of War lényeit csodálhatjuk meg néhány koncepciós rajz segítségével. Ezúttal a tűztroll és a revenant nevű félelmetes élőholt került terítékre.

God of War - a skandináv mitológia lényei

Mint ismert, a jövőre érkező God of War szakít a görög mitológiával, és az északi népek legendáira épül. Ezúttal a mitológiai lényt, az élőhalott draugrot mutatják be a fejlesztők, és meghallgathattok egy fejlesztői podcastet is.

TGS 2017: Itt nézd vissza a Sony-konferenciát!

A héten veszi kezdetét a Tokyo Game Show, amit a Sony konferenciája nyit meg - remélhetőleg több érdekes bejelentésre és játékbemutatóra is sor kerül a délelőtt. Az eseményt élőben követheted nálunk!

God of War - friss infók és artworkök

A God of War rendezője, Cory Barlog néhány érdekes részletet osztott meg a játékról a hivatalos honlapra felkerült podcastben. A mágiának és a rúnáknak nagy szerepe lesz Kratos legújabb kalandjában.

God of War - téli hangulatba hoznak az új képek

Miután a hivatalos Twitter-csatornára fellőtt rejtvényt megfejtették a rajongók, a készítők közzétettek egy csokornyi friss artworköt a God of Warról. Zseniális állóképek ezek, Kratoséknál már most megjött a tél.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: David Jaffe majdnem visszatért a GoW-hoz

A Sony Santa Monica Studio vezetője, Shannon Studstill az E3 Coliseum livestream során elárulta, hogy az új God of War tervezésének korai fázisában az is felmerült, hogy a sorozat atyja, David Jaffe is visszatér.

E3 2017: A második galériafrissítés

A tegnapi Ubisoft- és a mai Sony-bejelentések után csak úgy tobzódunk a szebbnél szebb screenshotokban. Mára Beyond Good & Evil 2-, Far Cry 5-, God of War-, Skull & Bones-, Gran Turismo Sport- és Days Gone-képek jutottak.

E3 2017: Kratos senkit sem kímél

A tavalyi E3-on leleplezett, ezúttal a skandináv mitológiára építkező God of War is képviseltette magát a hajnali Sony-konferencián. Kaptunk egy hangulatos gameplay trailert, és körvonalazódik, hogy mikor jelenik meg a játék.