God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

God of War teszt

Már felszáradt az olümposzi istenek vére. A spártai nem kímélte apját, Zeuszt sem, így a családon belüli erőszakról tudna mit mesélni. Ám öregkorára fordult a kocka, gyakorolhatja az atyai gondoskodást. Kezünk között Kratos legújabb kalandja.

God of War - videón a fejlődési rendszer

Hiába van már lassan itt a Sony-exkluzív God of War startja, ma mégis kaptunk egy teljesen új trailert, amely egyfajta bemutatóként szolgál a játék fejlődési rendszeréről és Kratos testre szabható felszereléséről.

God of War - Kratos egy trollal különbözik össze

Egy újabb gameplay videó érkezett a God of Warról a PlayStation Underground csatornának hála. Kratos ezúttal egy hatalmas trollal csap össze, de kapunk némi felfedezést és ládanyitogatást is. Bő két hét van a premierig!

God of War - 4K alatt is van élet PS4 Prón

Ha még nincs 4K-tévéd, viszont PlayStation 4 Próval már rendelkezel, bizonyára örülni fogsz a God of War Performance módjának, amely 1080p-ben sokkal simább framerate-et eredményez. Kaptunk egy csomó kedvcsinálót is.

God of War - Kratos ezúttal 4K-ban tombol

A japán PlayStation-csatornának köszönhetően újabb, ezúttal négyperces játékmenet-videót kapott április legjobban várt megjelenése, a God of War. A friss felvétel új jeleneteket is tartalmaz.

Kulisszák mögött a God of War

Sajátos apa-fiú kapcsolat van Kratos és Atreus között, erről a kötelékről szól a God of War legújabb videója. A Sony Santa Monica srácai mesélnek a két főhős dinamikájáról, amely kulcsfontosságú lesz az új God of Warban.

Befejeződtek a God of War munkálatai

Cory Barlog, az új God of War direktora a Twitteren osztotta meg a jó hírt: a játék elkészült, és nincs más hátra a megjelenésig, mint a lemezek sokszorosítása és csomagolása.

God of War - egyetlen vágás nélkül

Az új God of War egyik érdekessége, hogy egyetlen vágás sincs a játékban, az egész kaland olyan, mintha egyetlen felvételből állna az egész. A legújabb fejlesztői napló ezt a fícsört mutatja be.

Mozgásban az új God of War

Habár a hétvégi szivárgások miatt a gameplay jelenetek már ismerős lehetnek, a Sony most végre hivatalosan is kiadta a God of War legújabb mozgóképes kedvcsinálóját. Bónuszként egy fejlesztői naplót is tudunk mutatni.

God of War próbakör

Nem véletlenül kellett öt évet böjtölnünk a God of War folytatásáért, a Sony Santa Monica ugyanis valami merőben mást akart letenni az asztalra ezúttal. Prágáig utaztunk, hogy leellenőrizzük a végeredményt.