God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

Újabb csapat landolt a PlayStation Studiosnál

Alaposan rákapcsolt a Sony Interactive Entertainment, és öt fejlesztőcsapatot is felvásárolt az idén. A legutóbbi szerzemény a Seattle-ben székelő Valkyrie Entertainment volt.

Befutott a PC-s God of War gépigénye

Januárban PC-re is megjelenik a God of War-sorozat legutóbbi epizódja, amiben Kratos és Atreus változatos megpróbáltatásait élhetjük át a skandináv mitológia isteneivel szemben.

Külsős csapat fejleszti a PC-s God of Wart

A Sony újságírói kérdésre elárulta, hogy kiszervezték a God of War portolását: a számítógépes átiratot egy kanadai csapat hegeszti a Sony Santa Monica felügyeletével.

Hivatalos: januárban jön PC-re a God of War

Óriási hírrel állt elő ma a Sony: minden idők egyik legnagyszerűbb PlayStation-exkluzívja januárban megkapja a PC-s verzióját. Kratos és Atreus ráadásul még néhány technikai újdonságnak is örülhet.

Frissítve: Sok PlayStation-exkluzív játék jöhet PC-re

Egy adatbányásznak sikerült megtalálnia a módját, hogy belenézzen a GeForce Now adatbázisába, ami nem meglepő módon elképesztő kincseket rejtett. Rengeteg olyan játék PC-s érkezése lepleződött le, amelyekről még csak nem is tudtunk.

Cowboyok és istenek a júliusi PlayStation Now-ban

Örülhetnek a kiadós single player játékok szerelmesei, ha hozzáférnek a PlayStation Now-hoz, a szolgáltatás ugyanis illusztris játékcsomaggal készül júliusban, melyek között megtaláljuk a Red Dead Redemption II-t és a God of Wart is.

Ma élesedik a next-gen update a God of Warhoz

Régóta várt frissítés fut be a mai nappal a 2018-as God of Warhoz, aminek a segítségével felskálázott 4K-s felbontás mellett fog 60 fps-sel futni Kratos legutóbbi kalandja a PlayStation 5-ön.

Kratos múltjáról mesél az új God of War-képregény

A Dark Horse márciusban induló képregénysorozata, a God of War: Fallen God kitöltheti majd a God of War III és a 2018-as soft reboot közt tátongó űrt. Lesz tehát mivel hangolódnunk a Ragnarökre.

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.

God of War - PlayStation 5-ön 60 fps-sel fut majd

Természetesen nem maradhat ki a PlayStation 4 egyik legjobb exkluzív címe, a 2018-as God of War sem a PS5-ön futtatható játékok listájáról. A mentéseink importálása mellett pedig 60 fps társaságában kiabálhatjuk majd, hogy "boy".