Titanfall 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Respawn Entertainment mechás lövöldéje, a Titanfall, ráadásul az új rész multiplatform és kampányt is tartalmaz.
1634634000

Apex Legends - a Titanfallból jön a legújabb legenda

Dr. Ashleigh Reid, illetve az Ash nevű simulacra, ami lett belőle, egy ideje már felügyeli az Apex Legends arénaharcait. Eljött azonban az ideje, hogy terepre menjen: a következő szezonban ő is a legendák közé áll.
1632380411

Készül a következő Titanfall?

A remekül sikerült, de a rosszul időzített megjelenés miatt a süllyesztőben gyorsan eltűnt Titanfall 2 óta nagyon várják a rajongók a folytatást. Egy friss Twitter-bejegyzés szerint minden esély megvan rá, hogy meg is kapják azt.
1631624100

Frissítve: Sok PlayStation-exkluzív játék jöhet PC-re

Egy adatbányásznak sikerült megtalálnia a módját, hogy belenézzen a GeForce Now adatbázisába, ami nem meglepő módon elképesztő kincseket rejtett. Rengeteg olyan játék PC-s érkezése lepleződött le, amelyekről még csak nem is tudtunk.
1626109200

Mindössze egy-két ember üzemelteti a Titanfallt

Hiába a hűséges rajongótábor, a Titanfall-játékok multija a játszhatatlanság határán egyensúlyozik. Mindez nem meglepő: a csapat közösségi menedzsere szerint mindössze egy-két ember üzemelteti a Respawn korábbi fejlesztéseit.
1625482800

A Titanfall miatt hackelték meg az Apex Legendset

Évek óta hackerektől szenved a Titanfall, ami már-már a játszhatatlanság szélére sodorja a játékot. A rajongók szerint az EA és a Respawn nem tesz eleget az ügy érdekében, ezért figyelemfelhívásként meghackelték az Apex Legendset.
1622995200

RPG-elemekkel erősít a Respawn következő játéka

Bossharcok, különféle karakterosztályok és képességfejlesztés. A Respawn Entertainment legújabb álláshirdetése szerint a szerepjátékos alapokra épít majd a stúdió legújabb fejlesztése.
1619856000

Ingyenes hétvégét tart a Steamen a Titanfall 2

Nagyon úgy néz ki, hogy hivatalosan is a reneszánszát éli a Titanfall 2, hiszen miután a legutóbb rekordot döntött az egyszerre játszó játékosok száma, most egy ingyenes hétvégével készült a Respawn Entertainment az FPS-hez.
1619434800

Titanfall 2 - megdőlt a játékosrekord Steamen

Hirtelen megnőtt az érdeklődés Steamen a Respawn Entertainment FPS-e, a Titanfall 2 iránt, aminek az lett az eredménye, hogy közel 17 ezer felhasználó játszott egyszerre a játékkal a Valve platformján keresztül.
1619161200

Tizenhárom EA-játék kapott FPS Boost-támogatást

Nem lassít a Microsoft a februárban bemutatott technológia, az FPS Boost támogatásával; nemrég az EA kiemelt címei kapták meg a frissítést, ami után jóval gyorsabban futnak majd az Xbox Series-konzolokon.
1617634800

Jobban összefonódik az Apex Legends és a Titanfall

Habár az Apex Legends a Titanfall univerzumában játszódik, a két játék közti összefüggéseket többnyire csak felületes nyomokban találhattuk meg a battle royale-ban. Ez hamarosan megváltozik.