Todd Howard: az Amazon Fallout-tévésorozata nem az egyik játékot meséli el

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy hétvégi interjújában Todd Howard elmondta, hogy a Fallout világát hűen igyekeznek megőrizni, de a cselekmény nem az egyik játék történetét meséli majd el.

Todd Howard, a Bethesda producere egy podcast-beszélgetés alkalmával mesélt arról, hogyan is fog kinézni az Amazon gondozásában készülő Fallout-sorozat. Korábban már osztottunk meg képeket arról, milyen látványvilággal dolgoznak a rendezők és a producerek: abban már most biztosak lehetünk, hogy egy színvonalas alkotást kapunk a kezünkhöz. 

"Nem egy játék történetét meséli újra" - mondta Howard a beszélgetés során. - "Alapvetően a térkép egy területéről van szó, ott mesélünk el egy történetet, ami beleillik az általunk felépített világba. Nem szeg meg semmilyen a már ismert világ által felállított szabályt, utalhat a játékokban szereplő dolgokra, de nem lesz azok újramesélése. Egy saját, egyedi dolog lesz a végeredmény."

Howard azt is elmondta az interjúban, hogy a Fallout 3 sikere után több filmproducerrel és rendezővel is találkozott, akik egy Fallout-filmet akartak készíteni, de nem győzték meg arról, hogy jó ötlet lenne a Fallout világát egy kétórás filmbe belesűríteni. Attól meg pláne nem volt elragadtatva, hogy egyszerűen újra elmeséljék a Fallout 3 történetét, hiszen arra ott van a játék. 

Az interjú során megdicsérte a sorozaton dolgozó kreatív csapatot, és azt is elmondta, hogy maximálisan elégedett az eddig látottakkal. 

1.
1.
Rakottkrumpli
Azon kevesek közé tartozom, aki a vajáknál sem értett egyet a fanyalgókkal, akik a könyvektől való eltérés miatt sírtak. Én nem azt a történetet akarom újra átélni, amit már átéltem egyszer, hanem valami újat akarok kapni. Számomra a TLOS sorozat is akkor kezdett el kevésbé érdekelni, mikor kiderült, hogy a játék történetét fogja majd követni. Szóval én örülök ennek a hírnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...