Marvel's Spider-Man PC, PS4, PS5

A Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző Insomniac csapata készítette az új Pókember-játékot.
1648987200

PS Plus - nem maradnak ki a legnagyobb címek

A hét elején bemutatkozott a megújuló PlayStation Plus, amely méltó riválisa lehet a Microsoft Xbox Game Pass programjának. Habár a pontos játékfelhozatalt egyelőre nem ismerjük, Jim Ryan szerint nem maradnak el a legnagyobb címek.
1638871200

Filmes kosztümökkel bővül a Pókember-játék

Az Insomniac-féle Pókember-játék (sőt, egyetlen Pókember-játék!) sem lenne teljes a feloldható kosztümök nélkül, a készítők pedig remekül ráéreztek erre, azóta is folyamatosan bővítik a főhős ruhatárát - most épp a No Way Home darabjaival.
1636380045

Zöld Manó is szerepel az új Pókember-filmben

Megérkezett a Pókember: Nincs hazaút első hivatalos plakátja, ami megerősítette, hogy Peter Parkernek ezúttal több ismerős gonosztevővel is szembe kell majd néznie. Doctor Octopus mellett jön Zöld Manó, Electro és Homokember is.
1608559200

Spider-Man Remastered - külön is kapható lesz?

Teljes a káosz a 2018-as Marvel's Spider-Man remasterelt verziója körül, hiszen a bejelentése után érkezett rossz hírekre szépen lassan egyenként rácáfolt a Sony. Most nagyon úgy tűnik, hogy külön is megvásárolható lesz a játék PS5-re.
1606122000

Spider-Man Remastered - élesedett a cross-save

Az Insomniac végre eleget tett a rajongók kérésének, így mostantól átvihetjük a Marvel's Spider-Man eredeti PS4-es mentését a PS5-ös felújított változatba. Az előzőgenerációs változat közben megkapta a remaster új kosztümeit is.
1605018540

Spider-Man - mégis továbbvihetjük a mentéseinket

Habár eredetileg úgy volt, hogy még akkor is elölről kell kezdenünk a Spider-Man remasterelt kiadását, amennyiben PS4-en már toltuk a játékot, az Insomniac a minap bejelentette végül, hogy átvihetjük a mentéseinket a PS5-ös verzióba.
1601532000

Spider-Man: Remastered - újraszabták Peter Parkert

Belenézhetünk a Spider-Man: Miles Morales mellé járó remasterelt Pókember-játékba. Ahogy az ilyenkor szokás, a grafikai tuning elkerülhetetlen volt, de a főszereplő is vadonatúj arcot kapott.
1601028000

Spider-Man: Miles Morales - ingyenes lesz a frissítés

Elég nagy a fejetlenség az elmúlt napokban a Spider-Man-játékok PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös kiadásait illetően, amit most a Sony igyekezett röviden tisztázni. Van egy jó és egy rosssz hírünk is.
1600783200

Spider-Man: Remastered - nem lesz külön kapható

Három nem túl jó hírrel tudunk szolgálni a Spider-Man-játékok rajongóinak: nem lesz külön megvásárolható a 2018-as Marvel's Spider-Man újrakeverése, és nem is frissíthetünk arra ingyen, valamint a mentéseinket sem vihetjük át PlayStation 5-re.
1599238800

Sok játékos ért a The Last of Us: Part II végére

Bármennyire is hangzik furcsán a cím, a szomorú igazság az, hogy általában csak kevés játékos oldja fel a játékok befejezésért járó achievementet/trófeát, különösképp, ha egy játék olyan hosszú és megosztó, mint Ellie kalandja.