Marvel's Spider-Man PC, PS4, PS5

A Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző Insomniac csapata készítette az új Pókember-játékot.
1536586253

Brit toplista: rekorddal indított a Spider-Man

Nem okozott meglepetést a múlt héten bemutatott Spider-Man, hiszen az élen nyitott az Egyesült Királyságban. Az viszont már érdekesebb, hogy az Insomniac Games pókkalandja az idei év legjobban fogyó játéka lett a briteknél.
1536325140

Spider-Man teszt

Ugyan Pókember sikeresen börtönbe juttatja a New York-i alvilág keményfiúját, Wilson Fisket, de nem sokkal később egy Démonoknak nevezett, különös társaság igyekszik átvenni Kingpin területeit. Hálóvető hősünk pedig nyomozásba kezd...
1536321600

Spider-Man - új trailer és DLC-előzetes érkezett

Hosszas várakozás után végre megjelent a Spider-Man! Pókember PlayStation 4-es kalandja pedig egy vadiúj kedvcsinálóval indult, valamint lehullt a lepel az első DLC-kosztümről is.
1536048000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az őszre, ez pedig a játékiparban egyet jelent azzal, hogy alacsonyan szállnak a jobbnál jobb megjelenések. Már ez a pár nap is remek ízelítőt ad abból, hogy mi vár ránk a következő hetekben!
1535991341

Spider-Man - Fekete Macska színre lép

A múlt héten hullt le a lepel a Spider-Man DLC-iről, köztük az első kiegészítőről, a The Heistról. Az október végén érkező csomag Felicia Hardyra, azaz Black Catre fókuszál. Vele ismerkedhetünk meg az új teaser videóban.
1535817605

Spider-Man - jópofa lesz a fotómód

Jövő héten végre boltokba kerül az Insomniac Games várva várt Pókember-játéka, amiben a sok-sok tennivaló és közel húszórás történet mellett egy jópofa fotómód is helyet kapott.
1535547618

Spider-Man - október végén jön az első DLC

Habár az Insomniac-féle Spider-Man még meg sem jelent, a fejlesztők már most elárulták, hogy a premier után három fizetős DLC-t kap a nyitott világú akciójáték. Az első The Heist címen fut, és Black Cattel futunk össze benne.
1535457600

Spider-Man - több mint 20 órányi akciót kapunk

Nem csak pár óra lengedezést kapunk a pénzünkért. Az Insomniac közösségi menedzsere szerint átlagosan húsz óra után érhetünk majd a Spider-Man végére, mindezt pedig úgy, ha csak néhány mellékküldetést fogadunk el.
1534865712

Spider-Man - csak harc és más semmi

Kitartás, bő két hét múlva befut az Insomniac Spider-Manje PS4-re. A készítők most egy videóban foglalják össze a harc legfontosabb jellemzőit. Peter Parkert is a ruha teszi naggyá - és persze a kütyüi.
1534402818

Pókember beveszi New Yorkot

Nyakunkon a Spider-Man megjelenése, így a Sony és az Insomniac Games is rákapcsolt a promócióban. A középpontban ezúttal a játék helyszíne, New York, valamint a város adta lehetőségek lesznek.