Ezeket a ruhákat hozza a Spider-Man bővítése

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 17.
  • Képek
Link másolása
Már csak egy hetet kell várni a Spider-Man első DLC-jére, a The Heistra, amely nem csupán a sztorit bővíti tovább, hanem vadonatúj kosztümöket is tartalmaz. Az Insomniac megmutatta, milyen friss darabokra számíthatunk.

A készítők egy háromrészes DLC-sorozattal, a The City That Never Sleepsszel bővítik tovább a Spider-Mant. Az első fejezet, a The Heist október 23-án élesedik új küldetésekkel, kihívásokkal és ellenségekkel. A történet Black Catre, Peter Parker szerelmére és riválisára, Felicia Hardyra fókuszál majd, de kapunk friss ruhadarabokat is, íme:

A PlayStation Blog legújabb bejegyzése szerint háromból kettőt a képregények ihlettek, a vörös és fekete Scarlet Spider II-ből, míg a Spider-UK ruha a Spider-Verse-ből származik. A Resilient Suitot pedig nem más tervezte, mint a neves Marvel-illusztrátor, Gabriele Dell'Otto.

Persze nemcsak a 10 dolláros DLC-vel jutunk friss tartalmakhoz. A közelgő 1.07-es frissítéssel élesedik a New Game Plus játékmód, amellyel újrajátszhatjuk a sztorit a már megszerzett ruhákkal és képességekkel. Dátum még nincs, de remélhetőleg napokon belül élesedik az update.

10.
10.
ehunvane
A dlc-ék is magyar feliratosak lesznek?
9.
9.
Batman
#6: Nyugi :D Ettől függetlenül megvettem már belőle a collectors editiont ebay-ről és a dlc pakk is megvan. Szóval én is várom. De ami igaz, az igaz.
8.
8.
xICEMANx
#6: Elöször is, teljesen egyet értek veled, másodszor meg mit is vársz attól akinek alapból Batman a nick-je? XD, szerintem így elmondtam mindent :))...

Továbbá jó kis ruhák, az első nagyon bejön. Alig várom hogy meghajkurásszam a kis cicamicát :D
6.
6.
Macifasz
#5: Látom továbbra sem tudod elengedni ezt a copyzást. :-D Most kezdjem el én is sorolni, hogy az Arkham széria honnan és miket vett át vagy, hogy a te szavaiddal éljek, copyzott le más játékokból? ;-) Inkább élvezni kellene és örülni, hogy van két ilyen zseniális képregényjáték, amivel játszani lehet ahelyett, hogy minden képkockánál azt lesed, mit vett át máshonnan.
5.
5.
Batman
#2: Majd a kövi részben! Egyelőre csak ennyit lehetett copyzni az Arkham Knightból!
2.
2.
Anti4730
Jo lenne iranyitani valami noi karaktert is
1.
1.
lesik20
Raimi pókemberét vagy tüntetek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...