Spider-Man - Peter Parkerre újabb kihívások várnak

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 11.
  • Letöltés
Link másolása
Alig öt napja jelent meg a Insomniac Games remekbe szabott Spider-Man-játéka, de már sok lelkes rajongó teljesen kimerítette a program nyújtotta lehetőségeket, és újabb teendőkre vágynak. Most örülhetnek, érkezik a New Game Plus.

Megjelenési dátum még nem érkezett a frissítéshez, egyelőre a hivatalos bejelentés is csak egy rajongói Twitter-kérdésre adott válaszban merül ki. Ugyanakkor a New Game Plus érkezése garantált, feltehetőleg a végső fejlesztési fázisban van már, így heteken belül kipróbálható is lesz.

Azt, hogy pontosan mit takar majd a New Game Plus, még nem tisztázott. Korábban a Sony exkluzív játékai közül a God of War kapott hasonló frissítést, ahol az első végigjátszás során elért fegyvereket megőrizhettük, viszont az ellenségeket jóval nehezebb volt legyűrni. Annyi a Spider-Man esetében is biztos, hogy a frissítés érkezte után jóval több kihívással találkozhatunk majd a játékban.

A Spider-Mant egyébként nemcsak az új nehézségi szint miatt érdemes kipróbálni; a játékot mi is leteszteltük, és igazán remek véleménnyel voltunk róla, ráadásul úgy néz ki, hogy a közönség véleménye is hasonló, eddig az idei év legjobban fogyó játéka lett az Egyesült Királyságban.

2.
2.
Blueberry
Kivssit megtévesztő a cikk címe,mitől lenne új kaland a new game+?
1.
1.
frankdelgado
És érkezik a még több pocsolya mód....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...