Marvel's Avengers PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bosszúállók-játék a Tomb Raider-sorozat fejlesztőjétől.

Marvel's Avengers - fizetős XP-boostok kaphatóak

Aminek a játékosok egyáltalán nem örülnek, tekintve, hogy a Crystal Dynamics azt ígérte, csakis kozmetikai elemekért kérnek valódi pénzt. Főleg úgy, hogy idén maguk a fejlesztők lassították le a karakterfejlődést, mert túl gyorsnak érezték.

Xbox Game Pass-játék lesz a Marvel's Avengers

A Marvel's Avengers is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, méghozzá a létező összes platformon. Az előfizetők szinte minden eddig megjelent tartalmat megkapnak, és a későbbi kiegészítőkhöz is hozzáférnek majd.

Frissült a Marvel's Avengers roadmapje

A War for Wakanda érkezésével végére értünk a korábbi roadmapnek, így illő volt, hogy a fejlesztők frissítsék azt. Az új menetrenden már az év végéig látunk, és a PlayStation-exkluzív Pókember is szerepel rajta.

Brit toplista: Minecraft a csúcson

Viszonylag csöndes hetet tudhat maga mögött a brit dobozos játékpiac, ez pedig főleg a Nintendo Switchre kiadott játékoknak kedvezett. Közülük is a folyton a top 10-ben ólálkodó Minecraft vitte el az aranyat.

Marvel's Avengers - mire képes a Fekete Párduc?

Ma a Marvel's Avengers szuperhőscsapata kiegészül a Fekete Párduccal, és ezt megelőlegezendő befutott tegnap a Crystal Dynamics War Table-adása is, benne mindennel, amit a War for Wakanda DLC-ről tudni érdemes.

Marvel's Avengers - még idén befut Pókember

Az indulása óta több hős is csatlakozott már a Marvel's Avengers felhozatalához (Fekete Párduc a héten teszi ezt meg), de a korán belengetett Pókemberről régóta semmi hír. A Crystal Dynamics mindenkit megnyugtat: még idén megérkezik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csöndes, de csöppet sem eseménytelen hét áll előttünk. Ígéretes, független fejlesztésű játékok garmadája érkezik az elkövetkező napokban, de a sportjátékok kedvelői is örülhetnek.

Marvel's Avengers - apák és fiaik

Már nem kell sokat várnunk T'Challa és Ulysses Klaue összecsapására. Addig is új sztorielőzetessel jelentkezett a Marvel's Avengers, melyben a legújabb ingyenes tartalmi bővítményt, a War for Wakandát ismerhetjük meg közelebből.

Brit toplista: nem talált kihívóra az F1 2021

A nagyobb játékpremierek hiányában ismét aranyéremmel zárta a hetet az F1 2021 az Egyesült Királyságban. A Codemasters fejlesztése zsinórban harmadjára végzett az élen, de a dobogón más sportágak is képviseltették magukat.

Marvel's Avengers - T'Chaka gyermekei

Nem kell már sokat várnunk a Marvel's Avengers legújabb ingyenes kiegészítőjére, melyben végre felhúzhatjuk a Fekete Párduc maskaráját, hogy megvédjük Wakandát. A legújabb kedvcsináló a történet főbb karaktereit ismerteti.