Marvel's Avengers PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bosszúállók-játék a Tomb Raider-sorozat fejlesztőjétől.
1606406400

Egyelőre anyagi bukta a Marvel's Avengers

A Square Enix elnöke megerősítette, hogy a Marvel's Avengers még nem hozta vissza a fejlesztési költségeit, amit a vártnál rosszabb eladásokkal és a drága marketingkampánnyal magyarázott.
1606320000

A The Last of Us II volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, míg a Naughty Dog az év stúdiójának járó díjat vihette haza.
1606129200

Marvel's Avengers - hasznosabbak lettek a társaink

A decemberi nagy frissítés előtt is kapnak pár újdonságot a Marvel's Avengers játékosai. A legutóbbi update bevezette a pingelési rendszert, amellyel célirányosan utasíthatjuk a gép által irányított csapattársainkat.
1605821340

Marvel's Avengers - decemberben jön az első DLC

Mivel a Marvel's Avengers rajtja nem sikerült a legjobban, a készítők elhalasztották az első sztorikiegészítőket, hogy a hibajavításra tudjanak fókuszálni, a következő hónapban azonban elkezdik bővíteni az online játékot.
1602871200

Marvel's Avengers - késnek az őszi tartalmak

A kiábrándító online tennivalók miatt a Crystal Dynamics kénytelen folyamatos tűzoltást végezni. A helyzeten sajnos nem fog segíteni, hogy emiatt késik az első extra Bosszúálló, Kate Bishop és a játék komplett next-gen javítása.
1601881200

Brit toplista: Crash lenyomta a Star Wars-pilótákat

Szoros volt a múltheti verseny a brit játékpiacon. Éppen csak egy hajszállal ugyan, de a Crash Bandicoot 4: It's About Time elhappolta az aranyérmet a Star Wars: Squadrons elől.
1600786800

Brit toplista: Mario lenyomta a Bosszúállókat

Várható volt, hogy az olasz vízvezeték-szerelő a harmincötödik szülinapjának alkalmából legyőzi a több hete első helyen trónoló Marvel's Avengerst, és ezzel átveszi a brit játékeladási toplista vezetését.
1600502400

Marvel's Avengers - ezernyi javítást hoz az új patch

A szuperhősök élete sosem zökkenőmentes, de mostantól egy fokkal könnyebb lesz. Megérkezett a Marvel's Avengers v1.3-as frissítése, amely rengeteg technikai bakit orvosol és jó pár életminőségi javítást eszközöl a játék összes platformján.
1600092000

Brit toplista: még mindig vezet az Avengers

Habár a múlt héten is érkeztek újoncok, a brit játékeladási toplista dobogósai többnyire kitartottak. Még mindig vezetnek a Bosszúállók, valamint Tony Hawnak és kompániájának sincs oka panaszra.
1599768000

Marvel's Avengers teszt

Megérkezett Ms. Marvel, hogy a Bosszúállók oldalán egy hosszú évekre szóló kalandra hívjon bennünket. Az ennek megágyazó történet végére érve alaposan átnyálaztuk a War Table online kihívásait is - lássuk, hogy megérte-e a várakozást!