Marvel's Avengers PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bosszúállók-játék a Tomb Raider-sorozat fejlesztőjétől.
Típus:

Rövidke videókon a Marvel's Avengers hősei

Új videósorozatot kapott a Crystal Dynamics és a Square Enix gondozásában készülő Marvel's Avengers. A rövid bemutatók során jobban is megismerkedhetünk a Bosszúállók hőseivel, kezdve Amerika Kapitánnyal és Hulkkal.

GC 2019: Végre mozgásban a Marvel’s Avengers

A Square Enix csapata úgy döntött, hogy nem feszítik tovább a játékosok idegeit, és egy újabb zárt vetítés helyett immár végre mindenki számára megtekinthetővé tették a 19 perces A-Day gameplay videót.

A Gamescom utáni héten jön az Avengers-gameplay

A várakozásoknak megfelelően a Comic-Conon is levetítették a Marvel's Avengers első gameplay demóját, a videó azonban nem kerül fel az internetre egyelőre. Végre megtudtuk, hogy mennyit kell még várni rá.

Marvel’s Avengers - ismét zárt ajtós bemutató lesz

Egyelőre nagyon titkolózik a Crystal Dynamics csapata a legújabb Marvel-játékuk kapcsán, hiába lesz ott a játék az idei Comic-Conon, az internet népe ismét gameplay videó nélkül marad.

A Marvel's Avengers is ott lesz a Comic-Conon

Nem csak a Marvel Studios, de a Marvel Games is képviselteti majd magát a hónap közepén esedékes San Diegó-i Comic-Conon, ahol az ígéretek szerint a Marvel' Avengers kapcsán is számíthatunk hírekre.

E3 2019: Kamerás felvételen az Avengers

Ha nem zavar titeket a rossz minőség és a képbe belelógó fejek, akkor most 12 percnyi gameplay-videót nézhettek a Marvel's Avengersből. A játékmenetet zárt ajtók mögött mutatták meg az idei E3-on.

E3 2019: Májusban jelenik meg a Marvel's Avengers

Végre formálisan is bemutatkozott a Square Enix és a Crystal Dynamics következő játéka, a Marvel felügyeletével készülő Marvel's Avengers, ami egy új előzetes mellett pontos megjelenési dátumot is villantott.

E3 2019: Fény derült az Avengers platformlistájára

A Marvel's Avengers hivatalos lepellerántására ugyan csak kedd hajnalban kerül sor, a játék Convention Centerre kifeszített molinójáról már kiderült a pontos platformlista. Nagy meglepetésekre azért nem kell számítani.

E3 2019: Apró információk a Bosszúállók-játékról

Az idei E3-on végre teljes pompájában is bemutatkozik a Square Enix és a Crystal Dynamics közös Marvel-játéka, a Marvel's Avengers, amely az E3 Coliseumon is kap egy panelt. Az esemény előzetes leírása több új információt is tartalmaz.

E3 2019: Végre bemutatják a Bosszúállók-játékot

A Square Enix megerősítette azt, amiben mindenki reménykedett: a kiadó E3-as sajtókonferenciáján végre lehullik a lepel a két évvel ezelőtt bejelentett Bosszúállók-játékról. Reassemble!