Marvel's Avengers PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bosszúállók-játék a Tomb Raider-sorozat fejlesztőjétől.
1528736417

E3 2018: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Alig hevertük ki az éjszakai és hajnali megrázkódtatásokat, a Square Enix máris átveszi a gyeplőt. Este 7-től a japán kiadó konferenciázik, így talán belenézhetünk az új Tomb Raiderbe, a Just Cause 4-be, vagy az új The Avengers-játékba is.
1526378403

Egy harmadik játékon is dolgozik az Eidos Montreal

David Anfossi, az Eidos Montreal vezetője a VentureBeatnek adott interjúban erősítette meg, hogy a csapat a The Avengers Project és az új Tomb Raider-játék mellett egy eddig be nem jelentett harmadik projekten is dolgozik.
1517756436

The Avengers Project - több évre szóló tartalommal

A Marvel hivatalos oldalán megjelent egy blogbejegyzés, ami ismét megerősíti, hogy online-központú lesz a Square Enix és a Crystal Dynamics Bosszúállók-játéka, a The Avengers Project.
1512662400

Íme, az év legnézettebb videojátékos trailerei

Ha év vége, akkor toplisták: most éppen a YouTube tette közzé, hogy melyek voltak az idei esztendő legnézettebb videojátékos előzetesei. Nem, nem a Call of Duty: WWII győzött, és a Battlefront II sem tudott labdába rúgni.
1504695645

Külső nézetes akció lesz a The Avengers Project?

A Crystal Dynamics honlapján megjelent álláshirdetések alapján arra lehet következtetni, hogy az év elején bejelentett Avengers Project egy online-központú, külső nézetes, fedezékrendszerrel megfejelt akció-kaland lesz.
1494329040

Már kiemelt figyelmet kapnak a játékok a Marvelnél

Belátható időn belül három komolyabb játék is érkezik a Marveltől, és a képregénygyáros szerint ez csak a kezdet, még van a csőben néhány be nem jelentett címük. Ma már a játékok is kiemelt figyelmet kapnak a cégnél.
1485792240

Parkolópályán a Deus Ex, Marvel-játék jöhet helyette

Az Eurogamer és a Kotaku által is megerősített információk szerint a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot. Az Eidos Montreal más feladatokat kap: ők készítik az új Tomb Raidert, majd egy Galaxis Őrzői-játékba vágnak bele.
1485451800

Bosszúállók-játékon dolgozik a Square Enix

A Disney és a Square Enix megerősítette, hogy több játékra szóló megállapodást kötöttek. Az első projekt egy Bosszúállók-játék lesz, amelyen a kiadó két legsikeresebb nyugati stúdiója fog dolgozni.