Marvel's Avengers PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bosszúállók-játék a Tomb Raider-sorozat fejlesztőjétől.
1657557057

Úgy tűnik, She-Hulk lesz a Marvel's Avengers következő hőse

Jane Foster még éppen csak az első köröket futja a Bosszúállókkal, de úgy tűnik, már a tervezőasztalon van a játék következő hőse is. A szóbeszéd szerint She-Hulk csatlakozhat legközelebb a Marvel's Avengers csapatához.
1656419400

Megérkezett Jane Foster a Marvel's Avengersbe, gameplayt is kaptunk mellé

Ugyan a Marvel's Avengers még mindig nem találja a helyét, azért nem kell lemondanunk az új szuperhősökről. Mighty Thor a mai nap válik elérhetővé a játékban.
1656003927

A jövő héten csatlakozik Jane Foster a Marvel's Avengers csapatához

Két hét múlva a mozikba kerül a Thor: Szerelem és mennydörgés, így Jane Foster, azaz a Mighty Thor időzítése nem is lehetne tökéletesebb. Pókember után ő erősíti tovább a Marvel's Avengers névsorát.
1652453700

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.
1651674600

Nagyot bukott a Square Enix a Marvel-játékokkal

Nem titok, hogy a Marvel's Avengers erősen a várakozások alatt teljesített, ráadásul a Guardians of the Galaxy sem muzsikált sokkal jobban. Azt azonban máig nem tudhattuk, hogy mekkorát bukhatott ezekkel a címekkel a Square.
1650439200

Jane Foster is játszható lesz a Marvel's Avengersben

Öt hónapja már annak, hogy a Crystal Dynamics elérhetővé tette a Marvel's Avengers Pókemberét, és így a játék legutóbbi nagy frissítését. A csapat most helyzetjelentett, és a terveik között Jane Foster is szerepel.
1645207200

Marvel's Avengers - a fejlesztők még nem végeztek

A Crystal Dynamics továbbra sem hajlandó lemondani a Marvel's Avengersről, és 2022-re is megvannak a tervei a játékkal. Ezeket egyelőre nem árulja el, de egy kis bepillantást enged, mi vár a következő patchben.
1637582400

Pókembernek nem jár sztorimisszió az Avengersben

Megérkeztek az első előzetes beszámolók az Avengers következő fontos frissítése kapcsán, amely Pókembert is játszhatóvá teszi. Ezzel együtt világossá vált: az új hős mellé nem kapunk sztoriküldetéseket.
1636657200

Bemutatkozott a Marvel's Avengers Pókembere

Régóta tudjuk már, hogy egyszer Pókember is behálóhintázik a Marvel's Avengersbe, és nemrég végre ennek az időpontja is kiderült. Most mozgásban is láthatjuk az új hőst a Bosszúállók oldalán.
1636099200

Marvel's Avengers - a hó végén befut Pókember is

A Crystal Dynamics korábban megígérte, hogy még idén megkapják a játékosok Pókember karakterét, és nem is lódított: november végén érkezik a derék hálószövő a PlayStation-konzolokra, és hozza magával az első raidet is!