Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.
Típus:

Brit toplista: ismét élen a Red Dead Redemption 2

Ráfordultunk a karácsony előtti utolsó hetekre, és ez bizony a szigetország játékeladási listáján is nyomot hagyott, hiszen ismét ismerős játékok szerepelnek a legjobb három között.

Black Ops 4 - Custom Game módot kap a Blackout

Jövő héttől az eddiginél is szabadabb kezet kapunk, ha barátainkkal egy kiadós lövöldözéshez támad kedvünk a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout játékmódjában. A Custom Game mellé végre megérkeznek az egyedi fegyverkinézetek is.

Itt a Black Ops 4: Season Pass első frissítése

Az Operation: Absolute Zero mellett befutott a Black Ops Pass első nagy tartalmi frissítése is. Két új multiplayeres térképpel, egy ismerős Blackout-specialistával és egy félelmetes Zombies-pályával bővül a Treyarch shootere.

Black Ops 4 - érkezik az új specialista

Az egyelőre még csak PlayStation 4-en beszerezhető frissítés egy Zero nevű specialistával, rengeteg skinnel, illetve a Blackout játékmódban egy új helyszínnel fogja megörvendeztetni a rajongókat.

Zombimód nélkül is kapható PC-n a Black Ops 4

Az Activision bejelentette a PC-s Call of Duty: Black Ops 4 - Battle Editiont, amely az alapkiadástól eltérően csak a multiplayert és a battle royale-módot tartalmazza, igaz, olcsóbban is kapható. Ha nem érdekelnek a zombik, csapj le rá!

Kiefer Sutherlanddel erősít a Black Ops 4

Kiszivárgott egy rakat infó és kép a Call of Duty: Black Ops 4 első DLC-jének zombimódjáról. A jelek szerint Charles Dance-ről és Kiefer Sutherlandről mintázták a Night of the Dead epizód karaktereit.

Brit toplista: gyengén nyitott a Darksiders III

Nem sok változás történt ezen a héten a brit toplista élmezejében. Talán csak a Darksiders III bolygathatta volna a névsor állását, de a gyenge nyitóhét után esélye sem volt a FIFA 19, a Red Dead Redemption 2 és a Black Ops 4 mellett.

Brit toplista: csak a negyedik a Battlefield V

A dobozos eladások alapján kiábrándítóan rajtolt a Battlefield V, igaz, szinte mérget vehetünk arra, hogy a digitális példányokkal együtt már rózsásabb a helyzet. A brit toplistán ez most egy negyedik helyre volt elég.

Call of Duty: Black Ops 4 - esőre áll az idő

Az adatbányászok előtt nincsenek akadályok, most éppen a Call of Duty: Black Ops 4 fájljai között turkálva bukkantak rá egy kis érdekességre. Úgy fest, hogy két pálya is alternatív verziót kaphat hamarosan.

Amerikai toplista: az élen a Black Ops 4

Az amerikai játékpiac októberi teljesítményét taglaló NPD-jelentés szerint a legkelendőbb cím a Call of Duty: Black Ops 4 volt, ami a Red Dead Redemption 2-t utasította maga mögé. A hardvereknél még mindig a PS4-ből fogyott a legtöbb.