Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.
Típus:

Call of Duty: Black Ops 4 teszt

Zombik, battle royale és klasszikus multiplayer. A Call of Duty minden évben változik, és miközben egyre távolabb kerül eredeti önmagától, ott csiszolódik, ahol a legerősebb, legjobb volt mindig is.

Black Ops 4 - ma visszatérünk Nuketownba

A sorozat egyik klasszikus multiplayer térképe, a Nuketown a mai napon elérhetővé válik a PS4-tulajok számára - a többieknek a jövő hétig kell várniuk rá. A fejlesztők egy kicsit átdolgozták, lássuk, hogy mennyire!

Brit toplista: ismét vezet a Red Dead Redemption 2

Úgy látszik, hogy jócskán melléfogott Arthur Morgan, a Red Dead Redemption 2 főszereplője, amikor azt mondta, hogy „tolvajok vagyunk egy olyan világban, amely nem kér belőlünk többé". Ismét az élen zárt a Rockstar Games alkotása.

Black Ops 4 - több szeretetet kap a zombimód

A Treyarch idei nagy dobása, a Call of Duty: Black Ops 4 nagyot robbantott a Blackouttal, néhány rajongó szerint azonban ennek a Zombies látta kárát. A stúdió megígérte, több odafigyelést kap majd ez a játékmód is.

Brit toplista: verhetetlen a Red Dead Redemption 2

Nyilván nem fog senkit sem meglepni, hogy a Red Dead Redemption 2 még mindig magabiztosan vezeti a toplistát, az viszont már talán érdekesebb, hogy ezzel együtt 2018 legjobb második hetes eredményeit érte el.

Black Ops 4 - vége a Saug pusztaságának

A Treyarch megkezdte a Black Ops 4 kiegyensúlyozását; a legújabb frissítés rengeteg fegyver tulajdonságait változtatja meg, így a stúdió reményei szerint a játékosok vegyesebb felszereléssel fognak majd csatába vonulni.

Brit toplista: élen nyitott a Red Dead Redemption 2

A GfK számai alapján a dobozos Red Dead Redemption 2-ből kétszer annyi fogyott, mint az elődjéből 2010-ben. A FIFA 19 első heti eladásait nem sikerült túlszárnyalni a Rockstar játékának, de ez most elég volt az első helyhez.

Black Ops 4 - interaktív térképet kapott a Blackout

Habár a Blackout meccsei néha eléggé hektikusak tudnak lenni, sosem árt, ha kellő felkészültséggel ugrunk neki a harcnak. Az interaktív térkép segítségével még a játszma előtt megtervezhetjük a stratégiánkat, ezt pedig megoszthatjuk barátainkkal.

Brit toplista: a dobogón a helyzet változatlan

Hiába mutatkozott be a múlt héten több új játék is, egyiknek sem sikerült megszorongatnia az egy héttel ezelőtti dobogósokat. Az élen tehát semmi sem változott, az új megjelenések pedig nem nyitottak túl erősen.

Black Ops 4 - félmilliárd dollár három nap alatt

Az Activision szerint a Call of Duty: Black Ops 4 már több mint 500 millió dollárt hozott össze a premiert követő három nap során, és mind a játékosszám, mind pedig a shooterrel töltött órák száma javult tavalyhoz képest.