Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.

Black Ops 4 - ugrik a season pass?

A Call of Duty: Black Ops 4-hez is érkezhet season pass, azonban teljesen más formában, mint eddig; a megjelenést követően debütáló multiplayer pályák már ingyenesen és havi rendszerességgel jöhetnek.

Black Ops 4 - ne várjunk a Switch-változatra!

Egyre többet tudunk az idén ősszel várható Black Ops 4-ről, de sajnos nem minden infómorzsa pozitív. Úgy tűnik, hogy a Nintendo konzolját gyűrő játékosok idén is Call of Duty nélkül maradnak.

Black Ops 4 - a Battle.netet használja a PC-s verzió

A Destiny 2 után a Call of Duty: Black Ops 4 is a Blizzard-féle Battle.net szolgáltatást használja, nem pedig a Steamet. A portolást a tapasztalt Beenox végzi, nem lesz framerate-limit, s akár 4K-ban is futhat a shooter.

Black Ops 4 - zombimód és battle royale is lesz

Az idei Call of Duty-epizóddal kapcsolatban talán a szokásosnál is több találgatás és spekuláció terjedt el az interneten, a játékot bemutató 50 perces sajtótájékoztató során azonban több trailer is érkezett, és végre mindenre fény derült!

E3 2018: Black Ops 4 - az expón zombizhatunk

A címén kívül még nem sok konkrét részletet árult el az Activision a Call of Duty: Black Ops 4-ről, a minap azonban megerősítést nyert, hogy a zombimód sem maradhat ki a Treyarch shooteréből. A lepellerántásra az E3-on kerül sor.

Nem lesz összecsapva a Black Ops 4 PC-s változata

Extra erőforrásokat szentelnek a legújabb Call of Duty számítógépes verziójára. Habár a nagy sikerű shooter-széria az utóbbi időben leginkább konzolokon aratott babérokat, az Activision igyekszik az élen maradni a PC-s piacon is.

Remek negyedévet zárt az Activision Blizzard is

Lassan lecseng az aktuális pénzügyi beszámolók sorozata, az Activison Blizzard azonban egészen idáig adós volt a befektetőknek tartott előadással. Megérte várakozni, a kiadó remekül teljesített a legutóbbi negyedév során.

Visszatérhet a Pick 10-rendszer a Black Ops 4-ben

A Call of Duty: Black Ops 4-et fejlesztő Treyarch a céges Twitterén lengette be azt a hírt, miszerint visszatérhet idén a sorozat korábbi részeiből ismert tízpontos loadout-rendszer.

Switch-re is jön a Black Ops 4 battle royale-módja?

Meglehetősen érdekes pletykáról számolhatunk be a Call of Duty idei részével, a Black Ops 4-gyel kapcsolatban: a játék battle royale-játékmódja PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett Switch-re is ellátogat. És csak az, maga a játék nem.

Black Ops IV - az Overwatch-irány is szóba került

A Call of Duty: Black Ops negyedik részével kapcsolatban egyre több pletyka lát napvilágot. A Charlie Intel most épp arról számolt be, hogy több forrása szerint is volt egy pont a fejlesztés során, amikor az Overwatch-ot akarta másolni a játék.