Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.
Típus:

Call of Duty: Black Ops 4 - Blackout bétateszt

A Call of Duty: Black Ops 4 a hagyományos kompetitív multiplayer mód mellett a sorozat történetében most először kínál majd battle royale-küzdelmeket. A bétateszt alapján pedig úgy néz ki, ez is piszkosul jól áll neki.

Black Ops 4: Blackout - változtatások jönnek

Hasznosnak bizonyult a Blackout nyílt bétatesztje. A legújabb Call of Duty-játék battle royale-módja nemcsak, hogy rendkívül népszerű volt, sok visszajelzéssel is szolgált. Lássuk, hogy milyen módosításokra számíthatunk!

Előzetesen a Black Ops 4: Blackout

Végre akció közben is bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-játékmódja, a Blackout, amit jövő héten a játék bétájának második fázisában bárki kipróbálhat majd.

Black Ops 4 - így néz ki a Blackout-térkép

A készítők megmutatták, milyen hatalmas lesz a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-módjának térképe. A Blackoutban kap helyet a sorozat történetének legnagyobb pályája, ami nem véletlen, hiszen 80 fős csatákat vívhatunk rajta.

CoD: Black Ops 4 - 80 főt támogat a Blackout

A Game Informer következő számának címlapsztorija a Call of Duty: Black Ops 4 lesz, így kiderült néhány érdekes részlet az egyébként hamarosan bétatesztelhető battle royale-játékmódról, a Blackoutról.

GC 2018: Black Ops 4 Blackout - fő a balansz

Az idén ősszel érkező Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-módja, a Blackout rengeteg földi-, vízi- és légijárművel paprikázza meg a szokásos formulát. A Treyarch célja azonban ennek ellenére is a tökéletes erőegyensúly létrehozása.

GC 2018: Ilyen lesz a Black Ops 4 PC-s verziója

Már a bejelentéskor megígérte a Treyarch, hogy nagy gondot fordít a Call of Duty: Black Ops 4 PC-s verziójára. A legújabb trailer ezt a portot mutatja be, amely natív 4K-támogatással és framerate-sapka nélkül hódít.

GC 2018: Black Ops 4 - ilyen az Arsenal térkép

A kölni rendezvény látogatói kipróbálhatták a Call of Duty: Black Ops 4-et is. Egy olyan térképről hullt le a lepel, ami nem volt benne a legutóbbi bétában - most 12 percig mozog az Arsenal map.

GC 2018: Itt az Activision kölni játékfelhozatala

Most, hogy már hetekkel magunk mögött hagytuk az ide E3-at, ideje, hogy érkezzen a következő show, ami nem más, mint a kölni Gamescom 2018. Az Activision indulóiból biztosra vehetjük, hogy izgalmas rendezvénynek nézünk elébe.

Black Ops 4 - megvan a Blackout-béta dátuma

Az Activision bejelentette a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-módjának első multiplayer bétatesztjét. A Blackoutot kizárólag a PlayStation 4-tulajok próbálhatják ki szeptember elején, s azon belül is csak az előrendelők.