Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.
Típus:

E3 2018: Black Ops 4 - változik a DLC-stratégia

Az Activision és a Treyarch a Call of Duty: Black Ops 4 hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a kampány elhagyása mellett a jövőbeli DLC-stratégia is változni fog. Most már csak szezonbérlet lesz, külön semmit sem tudunk megvenni.

E3 2018: Mozgásban a Black Ops 4 multiplayer

Volt idő, mikor az E3-on egy Call of Duty-bejelentés nagyot szólt, mostanra viszont inkább csak egyszerűen kiviszi magával a játékot az Activision. És mivel idén nem lesz kampány, így most csak a multiplayert tudják demózni.

E3 2018: Itt nézd vissza a Sony konferenciáját!

A Sony hajnali 3-kor tartja az E3-as műsorát, így most a PlayStation 4 közelgő újdonságai kerülnek terítékre. Mérget vehetünk rá, hogy a konzolgyártó erősen rágyúr az exkluzív címekre.

E3 2018: Black Ops 4 - a különleges kiadásokról

Az expó apropóján megeredt az Activision nyelve és bemutatta a Call of Duty: Black Ops 4 különleges kiadásait, illetve a szezonbérlet tartalmáról is lehullt a lepel. A Pro Edition kézzel fogható finomságokat is rejt.

Black Ops 4 - új és régi pályák a láthatáron

Az idei E3-ra készülve a Black Ops 4 készítői újabb élő közvetítést tartottak, melynek témája elsősorban a játék multiplayer játékmódja volt. Az új pályák mellett néhány régi ismerőssel is összefuthatunk majd.

Augusztusban indul a Black Ops 4 bétája

Néhány kiszivárgott infó szerint már augusztusban belekóstolhatunk a Call of Duty: Black Ops 4 bétaverziójába. A legalább három napon átívelő eseményhez először a PlayStation 4-es játékosok csatlakozhatnak majd.

Black Ops 4 - ugrik a season pass?

A Call of Duty: Black Ops 4-hez is érkezhet season pass, azonban teljesen más formában, mint eddig; a megjelenést követően debütáló multiplayer pályák már ingyenesen és havi rendszerességgel jöhetnek.

Black Ops 4 - ne várjunk a Switch-változatra!

Egyre többet tudunk az idén ősszel várható Black Ops 4-ről, de sajnos nem minden infómorzsa pozitív. Úgy tűnik, hogy a Nintendo konzolját gyűrő játékosok idén is Call of Duty nélkül maradnak.

Black Ops 4 - a Battle.netet használja a PC-s verzió

A Destiny 2 után a Call of Duty: Black Ops 4 is a Blizzard-féle Battle.net szolgáltatást használja, nem pedig a Steamet. A portolást a tapasztalt Beenox végzi, nem lesz framerate-limit, s akár 4K-ban is futhat a shooter.

Black Ops 4 - zombimód és battle royale is lesz

Az idei Call of Duty-epizóddal kapcsolatban talán a szokásosnál is több találgatás és spekuláció terjedt el az interneten, a játékot bemutató 50 perces sajtótájékoztató során azonban több trailer is érkezett, és végre mindenre fény derült!