Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.

Black Ops 4 - nem lesz panasz a grafikai opciókra

Úgy tűnik, tényleg nem csak egy sufniportot kapnak majd a Call of Duty: Black Ops 4 PC-s játékosai. A Master Race számára Ultra Wide-támogatással, 4K felbontással és FOV-csúszkával érkezik majd a Treyarch lövöldéje.

Black Ops 4 - zombik az Alcatraz mélyén

Újabb előzetest kapott a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies játékmódja. A Blood of the Dead az Alcatraz-sziget börtönkomplexumába vezet majd minket, melyet elözönlöttek a túlvilág élőhalottjai. Fény derült a Mystery Box Edition tartalmára is.

Black Ops 4 - újabb traileren a zombik

A vadonatúj trailer főszereplője ezúttal Scarlett Rhodes, aki édesapjának rejtélyes eltűnése után nyomoz. Ahhoz azonban, hogy kérdéseire megtalálja a választ, zombik százain kell átvágnia magát téren és időn keresztül.

Call of Duty: Black Ops 4 - megvan a béta dátuma

Az Activision és a Treyarch hivatalosan is megerősítette a Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer módjának és battle royale-szekciójának, a Blackout bétalehetőségének a dátumait.. A bétateszt augusztusban indul, először PlayStation 4-en.

E3 2018: Black Ops 4 - változik a DLC-stratégia

Az Activision és a Treyarch a Call of Duty: Black Ops 4 hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a kampány elhagyása mellett a jövőbeli DLC-stratégia is változni fog. Most már csak szezonbérlet lesz, külön semmit sem tudunk megvenni.

E3 2018: Mozgásban a Black Ops 4 multiplayer

Volt idő, mikor az E3-on egy Call of Duty-bejelentés nagyot szólt, mostanra viszont inkább csak egyszerűen kiviszi magával a játékot az Activision. És mivel idén nem lesz kampány, így most csak a multiplayert tudják demózni.

E3 2018: Itt nézd vissza a Sony konferenciáját!

A Sony hajnali 3-kor tartja az E3-as műsorát, így most a PlayStation 4 közelgő újdonságai kerülnek terítékre. Mérget vehetünk rá, hogy a konzolgyártó erősen rágyúr az exkluzív címekre.

E3 2018: Black Ops 4 - a különleges kiadásokról

Az expó apropóján megeredt az Activision nyelve és bemutatta a Call of Duty: Black Ops 4 különleges kiadásait, illetve a szezonbérlet tartalmáról is lehullt a lepel. A Pro Edition kézzel fogható finomságokat is rejt.

Black Ops 4 - új és régi pályák a láthatáron

Az idei E3-ra készülve a Black Ops 4 készítői újabb élő közvetítést tartottak, melynek témája elsősorban a játék multiplayer játékmódja volt. Az új pályák mellett néhány régi ismerőssel is összefuthatunk majd.

Augusztusban indul a Black Ops 4 bétája

Néhány kiszivárgott infó szerint már augusztusban belekóstolhatunk a Call of Duty: Black Ops 4 bétaverziójába. A legalább három napon átívelő eseményhez először a PlayStation 4-es játékosok csatlakozhatnak majd.