Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.
Típus:

Black Ops 4 - interaktív térképet kapott a Blackout

Habár a Blackout meccsei néha eléggé hektikusak tudnak lenni, sosem árt, ha kellő felkészültséggel ugrunk neki a harcnak. Az interaktív térkép segítségével még a játszma előtt megtervezhetjük a stratégiánkat, ezt pedig megoszthatjuk barátainkkal.

Brit toplista: a dobogón a helyzet változatlan

Hiába mutatkozott be a múlt héten több új játék is, egyiknek sem sikerült megszorongatnia az egy héttel ezelőtti dobogósokat. Az élen tehát semmi sem változott, az új megjelenések pedig nem nyitottak túl erősen.

Black Ops 4 - félmilliárd dollár három nap alatt

Az Activision szerint a Call of Duty: Black Ops 4 már több mint 500 millió dollárt hozott össze a premiert követő három nap során, és mind a játékosszám, mind pedig a shooterrel töltött órák száma javult tavalyhoz képest.

Brit toplista: az élen nyitott a Black Ops 4

Nagyon úgy néz ki, hogy az Activisionnek és a Treyarchnak kifizetődik a döntése, és a Black Ops 4 annak ellenére is elképesztően sikeres lesz, hogy ezúttal nincs már benne egyjátékos mód.

Az idei Call of Duty úgy rajtolt el, mint még soha

Úgy látszik, hogy a fanok számára egyáltalán nem hiányzik a single player játékmód, mivel szinte minden korábbi, a franchise által felállított eladási rekordot megdöntött a Call of Duty-széria legújabb epizódja, a Black Ops 4.

Call of Duty: Black Ops 4 - lecsapott a trailercunami

A franchise idei epizódjának egyik legnagyobb újítása kétségtelenül a battle royale-alapokra épülő Blackout mód lesz. Az új előzetesekben a hozzá kapcsolódó pályáról, illetve a zombimódról láthatunk újabb részleteket.

Black Ops 4 - 14 multis térképpel indítunk

Megérkezett a Call of Duty: Black Ops 4 többjátékos térképeinek listája. Köztük 10 vadiúj és 4 klasszikus, felújított map kapott helyet. Emellett megtudtuk azt is, hogy egy jókora első napos frissítés vár majd minket a játék előtt.

Call of Duty: Black Ops 4 - jöhetnek a modok?

A Treyarch különös figyelmet fordít a PC-s rajongótáborra, így a Black Ops 4 megkap szinte minden opciót, ami a Master Race szemének-szájának ingere lehet. Az egyik legfrissebb tweet szerint akár a modolás is ismét terítékre kerülhet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az októberi játékáradat, ezen a héten is izgalmas megjelenések várnak ránk. A hét fő attrakciója természetesen a Call of Duty: Black Ops 4, amely klasszikus egyjátékos kampány nélkül próbál majd szerencsét.

10 évesek a Call of Duty zombijai

Tíz év hosszú idő. Tíz éve jelent meg az első androidos telefon, az aranykorát élte az Xbox 360 és a PlayStation 3, Oscar-díjat kapott a Nem vénnek való vidék, és persze először érkeztek hivatalosan is zombik a CoD-ba.