Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.
Típus:

Brit toplista: az élen nyitott a Black Ops 4

Nagyon úgy néz ki, hogy az Activisionnek és a Treyarchnak kifizetődik a döntése, és a Black Ops 4 annak ellenére is elképesztően sikeres lesz, hogy ezúttal nincs már benne egyjátékos mód.

Az idei Call of Duty úgy rajtolt el, mint még soha

Úgy látszik, hogy a fanok számára egyáltalán nem hiányzik a single player játékmód, mivel szinte minden korábbi, a franchise által felállított eladási rekordot megdöntött a Call of Duty-széria legújabb epizódja, a Black Ops 4.

Call of Duty: Black Ops 4 - lecsapott a trailercunami

A franchise idei epizódjának egyik legnagyobb újítása kétségtelenül a battle royale-alapokra épülő Blackout mód lesz. Az új előzetesekben a hozzá kapcsolódó pályáról, illetve a zombimódról láthatunk újabb részleteket.

Black Ops 4 - 14 multis térképpel indítunk

Megérkezett a Call of Duty: Black Ops 4 többjátékos térképeinek listája. Köztük 10 vadiúj és 4 klasszikus, felújított map kapott helyet. Emellett megtudtuk azt is, hogy egy jókora első napos frissítés vár majd minket a játék előtt.

Call of Duty: Black Ops 4 - jöhetnek a modok?

A Treyarch különös figyelmet fordít a PC-s rajongótáborra, így a Black Ops 4 megkap szinte minden opciót, ami a Master Race szemének-szájának ingere lehet. Az egyik legfrissebb tweet szerint akár a modolás is ismét terítékre kerülhet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az októberi játékáradat, ezen a héten is izgalmas megjelenések várnak ránk. A hét fő attrakciója természetesen a Call of Duty: Black Ops 4, amely klasszikus egyjátékos kampány nélkül próbál majd szerencsét.

10 évesek a Call of Duty zombijai

Tíz év hosszú idő. Tíz éve jelent meg az első androidos telefon, az aranykorát élte az Xbox 360 és a PlayStation 3, Oscar-díjat kapott a Nem vénnek való vidék, és persze először érkeztek hivatalosan is zombik a CoD-ba.

Agyament videókkal készülünk a Black Ops 4-re

Egy sor rövid klippel hangolódunk a Call of Duty: Black Ops 4 megjelenésére. A közösség által készített, de hivatalos promóanyagként felhasznált #CODNation-videók abszolút megadják a Blackout alaphangulatát.

Launch traileren a Black Ops 4

Habár a Call of Duty: Black Ops 4 csak október közepén jelenik meg, a Treyarch nem bírt magával és már most közzétette a lövöldözős játék launch trailerét. Pörögjön hát a zombimód, a Blackout, na meg a klasszikus multiplayer!

Call of Duty: Black Ops 4 - ízelítő a zombimódról

Stílusosan prezentálta a Call of Duty: Black Ops 4 zombimódját az Activision, a kedvcsináló lényegében az Avenged Sevenfold zenekar videoklipje is. Ezenkívül szó esett a premier utáni ingyenes tartalmakról.