Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.

Black Ops 4 - vége a Saug pusztaságának

A Treyarch megkezdte a Black Ops 4 kiegyensúlyozását; a legújabb frissítés rengeteg fegyver tulajdonságait változtatja meg, így a stúdió reményei szerint a játékosok vegyesebb felszereléssel fognak majd csatába vonulni.

Brit toplista: élen nyitott a Red Dead Redemption 2

A GfK számai alapján a dobozos Red Dead Redemption 2-ből kétszer annyi fogyott, mint az elődjéből 2010-ben. A FIFA 19 első heti eladásait nem sikerült túlszárnyalni a Rockstar játékának, de ez most elég volt az első helyhez.

Black Ops 4 - interaktív térképet kapott a Blackout

Habár a Blackout meccsei néha eléggé hektikusak tudnak lenni, sosem árt, ha kellő felkészültséggel ugrunk neki a harcnak. Az interaktív térkép segítségével még a játszma előtt megtervezhetjük a stratégiánkat, ezt pedig megoszthatjuk barátainkkal.

Brit toplista: a dobogón a helyzet változatlan

Hiába mutatkozott be a múlt héten több új játék is, egyiknek sem sikerült megszorongatnia az egy héttel ezelőtti dobogósokat. Az élen tehát semmi sem változott, az új megjelenések pedig nem nyitottak túl erősen.

Black Ops 4 - félmilliárd dollár három nap alatt

Az Activision szerint a Call of Duty: Black Ops 4 már több mint 500 millió dollárt hozott össze a premiert követő három nap során, és mind a játékosszám, mind pedig a shooterrel töltött órák száma javult tavalyhoz képest.

Brit toplista: az élen nyitott a Black Ops 4

Nagyon úgy néz ki, hogy az Activisionnek és a Treyarchnak kifizetődik a döntése, és a Black Ops 4 annak ellenére is elképesztően sikeres lesz, hogy ezúttal nincs már benne egyjátékos mód.

Az idei Call of Duty úgy rajtolt el, mint még soha

Úgy látszik, hogy a fanok számára egyáltalán nem hiányzik a single player játékmód, mivel szinte minden korábbi, a franchise által felállított eladási rekordot megdöntött a Call of Duty-széria legújabb epizódja, a Black Ops 4.

Call of Duty: Black Ops 4 - lecsapott a trailercunami

A franchise idei epizódjának egyik legnagyobb újítása kétségtelenül a battle royale-alapokra épülő Blackout mód lesz. Az új előzetesekben a hozzá kapcsolódó pályáról, illetve a zombimódról láthatunk újabb részleteket.

Black Ops 4 - 14 multis térképpel indítunk

Megérkezett a Call of Duty: Black Ops 4 többjátékos térképeinek listája. Köztük 10 vadiúj és 4 klasszikus, felújított map kapott helyet. Emellett megtudtuk azt is, hogy egy jókora első napos frissítés vár majd minket a játék előtt.

Call of Duty: Black Ops 4 - jöhetnek a modok?

A Treyarch különös figyelmet fordít a PC-s rajongótáborra, így a Black Ops 4 megkap szinte minden opciót, ami a Master Race szemének-szájának ingere lehet. Az egyik legfrissebb tweet szerint akár a modolás is ismét terítékre kerülhet.