Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.
Típus:

Call of Duty: Black Ops 4 - ilyen gép kell a béta alá

Pénteken indul a Call of Duty: Black Ops 4 második bétatesztje, amihez ezúttal a PC-sek is csatlakozhatnak. A Treyarch elárulta, milyen konfigurációval érdemes futtatni a korai verziót - a Steamen ne keressük a klienst, csak a Battle.neten.

Call of Duty: Black Ops 4 bétateszt

A hétvégén kipróbáltuk a Call of Duty: Black Ops 4 egyelőre csak PlayStation 4-en játszható multiplayer bétáját, ami ugyan rengeteg ismerős elemből dolgozik, de azért akadnak benne érdekes és izgalmas újdonságok is.

Egyre több játékost állít maga mellé az Activision

Az Activision-Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó játékainak felhasználóbázisa folyamatosan növekszik. Igen, még a Black Ops 3-é is, ami nyilván az ősszel érkező negyedik rész miatt van.

Elindult a Call of Duty: Black Ops 4 bétatesztje

Első körben csak a PS4-tulajok veselkedhetnek neki a Call of Duty: Black Ops 4 többjátékos bétájának, amely már éles. Első körben egészen hétfőig, azaz augusztus 6-ig nyúzhatjuk a korai verziót. Nézzünk is bele!

Teaseren a Black Ops 4 battle royale-módja

Újabb előzetest kapott a Black Ops 4 multija, ami már önmagában is érdekes hír lehetne, hiszen a bő kétperces videóban számtalan érdekességet mutattak be. Ám az igazán izgalmas részekre az utolsó 20 másodpercig várni kell.

Black Ops 4 - nem lesz panasz a grafikai opciókra

Úgy tűnik, tényleg nem csak egy sufniportot kapnak majd a Call of Duty: Black Ops 4 PC-s játékosai. A Master Race számára Ultra Wide-támogatással, 4K felbontással és FOV-csúszkával érkezik majd a Treyarch lövöldéje.

Black Ops 4 - zombik az Alcatraz mélyén

Újabb előzetest kapott a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies játékmódja. A Blood of the Dead az Alcatraz-sziget börtönkomplexumába vezet majd minket, melyet elözönlöttek a túlvilág élőhalottjai. Fény derült a Mystery Box Edition tartalmára is.

Black Ops 4 - újabb traileren a zombik

A vadonatúj trailer főszereplője ezúttal Scarlett Rhodes, aki édesapjának rejtélyes eltűnése után nyomoz. Ahhoz azonban, hogy kérdéseire megtalálja a választ, zombik százain kell átvágnia magát téren és időn keresztül.

Call of Duty: Black Ops 4 - megvan a béta dátuma

Az Activision és a Treyarch hivatalosan is megerősítette a Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer módjának és battle royale-szekciójának, a Blackout bétalehetőségének a dátumait.. A bétateszt augusztusban indul, először PlayStation 4-en.

E3 2018: Black Ops 4 - változik a DLC-stratégia

Az Activision és a Treyarch a Call of Duty: Black Ops 4 hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a kampány elhagyása mellett a jövőbeli DLC-stratégia is változni fog. Most már csak szezonbérlet lesz, külön semmit sem tudunk megvenni.