Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.

GC 2018: Black Ops 4 Blackout - fő a balansz

Az idén ősszel érkező Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-módja, a Blackout rengeteg földi-, vízi- és légijárművel paprikázza meg a szokásos formulát. A Treyarch célja azonban ennek ellenére is a tökéletes erőegyensúly létrehozása.

GC 2018: Ilyen lesz a Black Ops 4 PC-s verziója

Már a bejelentéskor megígérte a Treyarch, hogy nagy gondot fordít a Call of Duty: Black Ops 4 PC-s verziójára. A legújabb trailer ezt a portot mutatja be, amely natív 4K-támogatással és framerate-sapka nélkül hódít.

GC 2018: Black Ops 4 - ilyen az Arsenal térkép

A kölni rendezvény látogatói kipróbálhatták a Call of Duty: Black Ops 4-et is. Egy olyan térképről hullt le a lepel, ami nem volt benne a legutóbbi bétában - most 12 percig mozog az Arsenal map.

GC 2018: Itt az Activision kölni játékfelhozatala

Most, hogy már hetekkel magunk mögött hagytuk az ide E3-at, ideje, hogy érkezzen a következő show, ami nem más, mint a kölni Gamescom 2018. Az Activision indulóiból biztosra vehetjük, hogy izgalmas rendezvénynek nézünk elébe.

Black Ops 4 - megvan a Blackout-béta dátuma

Az Activision bejelentette a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-módjának első multiplayer bétatesztjét. A Blackoutot kizárólag a PlayStation 4-tulajok próbálhatják ki szeptember elején, s azon belül is csak az előrendelők.

Call of Duty: Black Ops 4 - ilyen gép kell a béta alá

Pénteken indul a Call of Duty: Black Ops 4 második bétatesztje, amihez ezúttal a PC-sek is csatlakozhatnak. A Treyarch elárulta, milyen konfigurációval érdemes futtatni a korai verziót - a Steamen ne keressük a klienst, csak a Battle.neten.

Call of Duty: Black Ops 4 bétateszt

A hétvégén kipróbáltuk a Call of Duty: Black Ops 4 egyelőre csak PlayStation 4-en játszható multiplayer bétáját, ami ugyan rengeteg ismerős elemből dolgozik, de azért akadnak benne érdekes és izgalmas újdonságok is.

Egyre több játékost állít maga mellé az Activision

Az Activision-Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó játékainak felhasználóbázisa folyamatosan növekszik. Igen, még a Black Ops 3-é is, ami nyilván az ősszel érkező negyedik rész miatt van.

Elindult a Call of Duty: Black Ops 4 bétatesztje

Első körben csak a PS4-tulajok veselkedhetnek neki a Call of Duty: Black Ops 4 többjátékos bétájának, amely már éles. Első körben egészen hétfőig, azaz augusztus 6-ig nyúzhatjuk a korai verziót. Nézzünk is bele!

Teaseren a Black Ops 4 battle royale-módja

Újabb előzetest kapott a Black Ops 4 multija, ami már önmagában is érdekes hír lehetne, hiszen a bő kétperces videóban számtalan érdekességet mutattak be. Ám az igazán izgalmas részekre az utolsó 20 másodpercig várni kell.