Final Fantasy VII - üdv a Honey Bee fogadóban!

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 31.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj előzetessel jelentkezett a Final Fantasy VII Remake. Ebben kisebb betekintőt kapunk abba, mi is zajlik Honey Bee fogadójában, ami igazából egy bordélyház, és ahova nyugodtan betérhetünk, ha kikapcsolódásra vágyunk.

The Honey Bee egy, a játékban is látogatható opcionális helyszín, ahol bizony a szórakozásé lesz a főszerep. A friss, egyébként a játék zenéjét is promózó előzetes természetesen egy sor új jelenetet és játékmenet-pillanatokat is tartalmaz.

A felújított változat eredetileg március 3-án jelent volna meg, de a Square Enix nemrég megerősítette, hogy elhalasztják a premiert, és csak április 10-én mutatkozik be a Final Fantasy VII Remake, ami az eredeti teljes játék egy nagyobb szeletét fogja csak tartalmazni.

8.
8.
Ganzer
#7: Vincent Midgartól jóval később lesz.
7.
7.
azureknight0715
Én nem értem ezt a kiszámítható részét. A resi 2 történetét is a legtöbben ismerik mégis egy élmény volt a remakevel játszani. Itt is kb ugyanaz lesz, sőt itt szerintem sokkal több dologba belenyúltak, főleg ha iylet nyilatkoztak hogy a midgar rész lesz olyan hosszú mint anó a teljes játék. Am a trailerhez hozzászólva, már kicsit megkopottak az emlékeim , de Vincent az Midgaron belül volt még vagy az már valahol máshol volt?
2.
2.
azureknight0715
Ah istenem, komolyan bekkönyeztem a nézése közben.Nem csak az emlékek, de ez a játék egyre szebb lesz. Ha van játék amit jobban várok a cyberpunk, last of usnál akkor ez a játék az.
1.
1.
Onion
Most már tényleg érdekel a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...