Final Fantasy VII - üdv a Honey Bee fogadóban!

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 31.
  • Videó
Vadonatúj előzetessel jelentkezett a Final Fantasy VII Remake. Ebben kisebb betekintőt kapunk abba, mi is zajlik Honey Bee fogadójában, ami igazából egy bordélyház, és ahova nyugodtan betérhetünk, ha kikapcsolódásra vágyunk.

The Honey Bee egy, a játékban is látogatható opcionális helyszín, ahol bizony a szórakozásé lesz a főszerep. A friss, egyébként a játék zenéjét is promózó előzetes természetesen egy sor új jelenetet és játékmenet-pillanatokat is tartalmaz.

A felújított változat eredetileg március 3-án jelent volna meg, de a Square Enix nemrég megerősítette, hogy elhalasztják a premiert, és csak április 10-én mutatkozik be a Final Fantasy VII Remake, ami az eredeti teljes játék egy nagyobb szeletét fogja csak tartalmazni.

9.
DragonBleacPiece
#6: épp a mines of narshe zenét hallgatom
8.
Ganzer
#7: Vincent Midgartól jóval később lesz.
7.
azureknight0715
Én nem értem ezt a kiszámítható részét. A resi 2 történetét is a legtöbben ismerik mégis egy élmény volt a remakevel játszani. Itt is kb ugyanaz lesz, sőt itt szerintem sokkal több dologba belenyúltak, főleg ha iylet nyilatkoztak hogy a midgar rész lesz olyan hosszú mint anó a teljes játék. Am a trailerhez hozzászólva, már kicsit megkopottak az emlékeim , de Vincent az Midgaron belül volt még vagy az már valahol máshol volt?
6.
Nyarlako
#5: Majd elmondod milyen volt. Mivel fel lesz darabolva nekem majd csak olcsóbban kell ha jo is lesz.
Anno megvolt nekem a 7 és ha nem nyúlnak a sztoriba lényegesen bele nagyon kiszámítható lesz.
Amúgy szerintem a 6 sokkal jobb volt történetre meg karakterekre is.
5.
Duken
#3: Elsőnapos vétel!
4.
LiquidSnake
#3: Nálam nagyon odab.szott a trailer! A VIII volt az első FF amivel toltam és azóta sem sikerült még pótolni a VII-et. Az online és X-2-n kívül mindet imádtam. Egyébként rebesgették, hogy a PS5 leleplezésénél bejelentenek egy új FF-et, nagyon remélem hogy igaz. Egy IX szerű fantasy világba szívesen ellátogatnék megint :D

3.
Nyarlako
Kar hogy nem lesz az igazi mert a sztorit mindenki kívülről fújja és annyira azért nem nagy szám.
Egy új és FF jobb lenne.
2.
azureknight0715
Ah istenem, komolyan bekkönyeztem a nézése közben.Nem csak az emlékek, de ez a játék egyre szebb lesz. Ha van játék amit jobban várok a cyberpunk, last of usnál akkor ez a játék az.
1.
Onion
Most már tényleg érdekel a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...