Assassin's Creed: Odyssey PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal az ókori Görögországban kell rendet tennünk.
1543838407

Több Ubisoft-projekt címe is kiszivárgott

A német Media Markttól származó információk szerint valami készül a Ubisofttnál Assassin’s Creed: Compilation címmel, de több hivatkozás van egy Project Bowmore munkacímen futó alkotásra is.
1543402800

Assassin's Creed: Odyssey - a rejtett penge titkai

Jövő héten érkezik az Assassin's Creed: Odyssey első nagyobb DLC-je, amely egy háromrészes történet nyitófelvonása lesz. Az Assassin's Creed-rajongók biztosan örülni fognak neki: a híres-hírhedt rejtett penge eredetéről lesz szó benne.
1542877200

Elindult a Steam őszi vására

Kezdetét vette a Steam évről-évre visszatérő őszi akciója, mely során november 27-ig nemcsak több ezer játékra tehetjük rá a kezünket komoly kedvezményekkel, de még a Steam Awards jelöltjeire is szavazhatunk.
1542817813

Amerikai toplista: az élen a Black Ops 4

Az amerikai játékpiac októberi teljesítményét taglaló NPD-jelentés szerint a legkelendőbb cím a Call of Duty: Black Ops 4 volt, ami a Red Dead Redemption 2-t utasította maga mögé. A hardvereknél még mindig a PS4-ből fogyott a legtöbb.
1542610850

A közösség végigfotózta az AC: Odyssey-t

A Ubisoft tegnap kiadott egy trailert, amely a játék fotómódjával készült screenshotokból szemezget. A játékosok nem unatkoztak, japán turista módjára fotózták végig az ókori Görögországban készült kalandot.
1542020400

Brit toplista: ismét vezet a Red Dead Redemption 2

Úgy látszik, hogy jócskán melléfogott Arthur Morgan, a Red Dead Redemption 2 főszereplője, amikor azt mondta, hogy „tolvajok vagyunk egy olyan világban, amely nem kér belőlünk többé". Ismét az élen zárt a Rockstar Games alkotása.
1541577652

AC: Odyssey - küklopszokkal is összecsapunk

November folyamán még több tartalom élesedik az Assassin’s Creed: Odyssey-ben. A Lost Tales of Greece küldetéslánc egy vadiúj sztorimissziót tartalmaz, míg a hónap közepétől a brutális küklopszot is levadászhatjuk.
1541001636

Digitálisan is jól fogyott az új Assassin's Creed

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy az Assassin’s Creed: Odyssey eladott kópiáinak csaknem fele digitális verzió. Emellett szépen növekedtek a bevételek tavalyhoz képest.
1540402227

Amerikai toplista: a Spider-Man vitte a szeptembert

Az NPD Group közzétette az amerikai piac szeptemberi teljesítményére vonatkozó jelentését. Nem meglepő módon a Spider-Man és a Forza Horizon 4 is kivételesen jól fogyott a tengerentúlon. A konzolok közül a PS4 volt a legkelendőbb.
1540209647

Brit toplista: a dobogón a helyzet változatlan

Hiába mutatkozott be a múlt héten több új játék is, egyiknek sem sikerült megszorongatnia az egy héttel ezelőtti dobogósokat. Az élen tehát semmi sem változott, az új megjelenések pedig nem nyitottak túl erősen.