Assassin's Creed: Odyssey - fél óra akció

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft a PAX Westen is megmutatta az Assassin's Creed: Odyssey-t. A harmincperces demó során Alexios szemszögéből fedezhetjük fel Leszbosz szigetét, és még egy kis hajókázásra is sor kerül.

Lassan a végéhez közelít Seattle-ben az idei PAX West, ami jó szokásához híven ismét sok látnivalóval ajándékozott meg bennünket. Köztük volt az októberben érkező Assassin's Creed: Odyssey is, melyet a Ubisoft a korábban már megismert demóval mutatott be ezen a show-n is. 

A két főhős közül ezúttal Alexios kel útra, hogy szétcsapjon az ellenfelei közt. Felfedezhetjük Leszbosz gyönyörű szigetét, lecsekkolhatjuk, hogy milyenek lesznek a tengeri ütközetek, a videó vége felé pedig új szemszögből láthatjuk a Medúza elleni bossfightot. 

Az Assassin's Creed: Odyssey október 5-én fut be PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

4.
4.
ThomasGreat
#3: Igen, többször elmondták a készítők is, hogy a Witcher 3 volt az alap, és ez látszódik is az Originsen, gondolom az Odyssey-n még jobban fog, de azért rengeteg "töltelékküldetés" volt benne. Gyűjtsd össze ezt, szedd össze azt, keresd meg őt, kísérd el, védd meg stb...Elsőre szórakoztató volt, mert korábban ilyenek sem voltak, de aztán picit egysíkú lett. De attól még nagyon szerettem. A látvány tényleg csodálatos, az Originsben sem volt vele gond. A gízai nagy piramisról körbenézni priceless. :)
3.
3.
ollie92
#2: Adom, az Origins nagyon jól lett összerakva, de Bayek rikács hangja elég kiábrándító. Sokkal mélyebb szinkronhang kellett volna, hogy hozza a relytélyes tónust. Már kezdtem reménykedni, hogy esetleg Bayekkel viszik tovább a vonalat, ne adj Isten egy trilógiára 1 karakterrel. Bár az Odyssey RPG, szerintem nem változtatnak a cselekedeteink annyira, mint egy W3, vagy Fallout4. De a látvány..., basszus már az maga elviszi a hátán.
2.
2.
ThomasGreat
Én imádtam az Originst, még ha semmi köze sem volt már a az AC-hoz. Nagyon hiányzik nekem egy normális jelenkori történetszál is, a Layla Hassanis nem volt túl izgalmas. Nem tudom, hogy a Ubisoft nem akar vagy nem tud, olyan karaktert találni, akivel legalább olyan jól lehetne azonosulni, mint Ezióval vagy Desmonddal. Bayek viszonylag szimpatkius volt, de az angol szinkronhangja nekem undorító volt, inkább németül játszottam végig. Ettől függetlenül előrendeltem, hátha nem esek pofára.
1.
1.
ollie92
...Leszbosz szigetét. Várjatok nem úgy van, hogy erről a helyről kapták a homo nők a leszbi kifejezést :D ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...