Star Wars Jedi: Fallen Order PC, PS4, XBOXONE

A Respawn is előrukkolt egy Star Wars-játékkal - de még milyennel!
1643123340

Három Star Wars-játék is készül a Respawnnál

Az Electronic Arts bejelentette, hogy három Star Wars-játék is készül náluk, ráadásul mindegyik a Respawn Entertainment égisze alatt. A Jedi: Fallen Order folytatása mellett egy lövölde és egy stratégia is a csőben van.
1642764652

Idén jöhet az új Need for Speed-játék

A mindig jól értesült Tom Henderson szerint idén ősszel kerülhet boltokba az egy ideje parkolópályára tett Need for Speed-sorozat következő felvonása. Henderson szerint az új Dragon Age-re viszont nem érdemes várni.
1642230030

Egy rejtélyes akciójátékon dolgozik a Respawn

A Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása mellett egy másik játékon is dolgozik a Respawn Entertainment. A GamesBeat információi szerint nem a Titanfall folytatásáról van szó.
1641538844

Jedi: Fallen Order - idén jelentik be a folytatást?

A Giant Bomb mindig jól értesült szerkesztője, Jeff Grubb a GrubbSnax podcast legutóbbi adásában arról beszélt, hogy információi szerint még az idén bemutatkozik a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása.
1629212400

Jut még Xbox Game Pass-játék augusztusra

A hónap második felében is bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft menetrendszerűen osztotta meg velünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a szeptemberig hátralévő időben.
1623481200

Jedi: Fallen Order - itt az igazi next-gen frissítés

A minap befutott a Star Wars Jedi: Fallen Order next-gen frissítése - mármint az igazi! A patch ingyenesen elérhető mindenki számára, aki megvásárolta az előző generációs változatot.
1622995200

RPG-elemekkel erősít a Respawn következő játéka

Bossharcok, különféle karakterosztályok és képességfejlesztés. A Respawn Entertainment legújabb álláshirdetése szerint a szerepjátékos alapokra épít majd a stúdió legújabb fejlesztése.
1620155940

Stadia Pro-játék lett a Star Wars Jedi: Fallen Order

Ma ünnepeljük a nemzetközi Star Wars-napot, így épp időben érkezett a bejelentés, miszerint többek között a Star Wars Jedi: Fallen Order is csatlakozott a Stadia Pro-előfizetéssel elérhető játékok közé.
1619719200

Nyáron jön a Jedi: Fallen Order next-gen kiadása

Hivatalos megerősítést nyert a korábban szárnyra kapott pletyka, miszerint jön a Star Wars Jedi: Fallen Order újgenerációs verziója. Most már tudjuk, hogy idén nyáron érkezik az update, de a tartalmát sajnos továbbra is homály fedi.
1616176800

Next-gen kiadást kaphat a Jedi: Fallen Order

Ha hihetünk a német korhatár-besorolásoknak, akkor újgenerációs újrakiadás érkezhet a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez. A furcsaság csak az, hogy Cal Kestis kalandja már kapott hasonló frissítéseket.