Star Wars Jedi: Fallen Order PC, PS4, XBOXONE

A Respawn is előrukkolt egy Star Wars-játékkal - de még milyennel!
1576497600

Brit toplista: ismét a Modern Warfare az élen

Az év végéhez közeledve komolyabb megjelenésekre már nem számíthatunk, így a helyezéseket inkább a leárazások vagy a karácsonyi őrület határozza meg. A múlt héten még éllovas FIFA 20 most alulmaradt, csak a második helyet szerezte meg.
1576144800

Fotómóddal bővült a Star Wars Jedi: Fallen Order

A tegnapi nap folyamán egy apró meglepetésre lehettek figyelmesek a Star Wars Jedi: Fallen Order játékosai. A legújabb frissítésben megérkezett a fotómód és egy olyan opció, amellyel még jobban személyre szabhatjuk Cal fénykardját.
1575295200

Brit toplista: mindent átrendezett a Black Friday

Alaposan megváltozott a brit játékeladási toplista képe az elmúlt hetet követően, ez azonban nem az új megjelenéseknek volt köszönhető, hanem a Black Friday-akciók tömegének. Újra élen a FIFA 20.
1574848810

Nagyon jól teljesít eddig a Jedi: Fallen Order

Sajnos pontos számadatok nem ismertek, de az Electronic Arts és a Respawn Entertainment megerősítette, hogy eddig nagyon elégedettek a Star Wars Jedi: Fallen Order eladási eredményeivel, ami két rekordot is magáénak tudhat.
1574683200

Brit toplista: labdába sem tudott rúgni a Shenmue III

Visszaszerezte az első helyet a Call of Duty a brit játékeladási toplistán, miközben mögötte sorban állnak a Switch-címek. Az új megjelenések nem teljesítettek jól, igaz, erre elég jó magyarázatunk van.
1574449080

Star Wars Jedi: Fallen Order teszt

Ez az a történetközpontú Star Wars-játék, amit kerestünk. Pedig a Star Wars Jedi: Fallen Order nem találja fel újra a kereket, csak magabiztosan, saját képére formálja az ipar legjobbjaitól kölcsönvett elemeket, amelyek aztán olajozottan működnek.
1574161200

Alig három napot bírt az új Denuvo

Úgy tűnik, hogy nem okozott különösebb akadályt a crackereknek a Denuvo védelmi rendszerének legfrissebb változata. A Star Wars Jedi: Fallen Ordert így alig három nap alatt sikerült feltörniük.
1574074843

Brit toplista: élre tört a Pokémon

Eddig tartott a Call of Duty: Modern Warfare uralkodása. A múlt héten több új megjelenés is volt, így az Activision shootere ezúttal érem nélkül maradt. A dobogóra két Pokémon-játék és az új Star Wars-kaland állhatott fel.
1573821000

X019: Élőszereplős előzetes a Jedi: Fallen Orderhez

A tegnap esti Inside Xbox-epizód egy élőszereplős Star Wars Jedi: Fallen Order-előzetessel indult, amely a játék mai premierjét volt hivatott felvezetni. Hangulatos darab, nézzétek meg!
1573557300

Nem kap megjelenés előtti trialt a Fallen Order

Az EA Access-előfizetők számára mostanra már bevett gyakorlat, hogy az új játékokhoz a szolgáltatás próbaverzióinak hála már a megjelenés előtti napokban hozzáférhetnek. A Star Wars Jedi: Fallen Order azonban kivétel lesz.