Star Wars-játékot fejlesztene az Omega Force

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 4.
  • Hír
Link másolása
A Dynasty Warriors-játékokért is felelős Omega Force producere, Akihiro Suzuki egy interjúban elárulta, nagyon szeretne egy musou Star Wars-játékot készíteni. Ki tudja, még az is lehet, hogy lesz belőle valami.

Az Electronic Arts és a Respawn Entertainment három új Star Wars-játékon dolgozik, a Ubisoft is fejleszt valamit a témában, illetve a Quantic Dream műhelyében már egy ideje készül a tavaly bemutatott Star Wars: Eclipse.

De nem kizárt, hogy a sor nem áll meg ennyinél: igaz, semmi hivatalos információ nem érkezett még, de a Dynasty Warriors-játékokért is felelős Omega Force producere, Akihiro Suzuki a JPGamesnek adott interjúban elárulta, hogy régi nagy álma, hogy Star Wars-játékon dolgozhasson, méghozzá olyan stílusban, mint amit a Dynasty Warriors-játékok is képviselnek.

Természetesen az interjú során szóba került a Dynasty Warriors-sorozat jövője is, amivel kapcsolatban bizakodásának adott hangot a producer. Suzuki ugyanis bízik benne, hogy az újgenerációs konzolok lehetővé teszik majd számukra, hogy valósághűbb ábrázolással éljenek, különösen a vizualitás és a mozgásanimációk terén, ami segíthet még jobban elmerülni a csatatéren zajló eseményekben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...