Star Wars Jedi: Fallen Order PC, PS4, XBOXONE

A Respawn is előrukkolt egy Star Wars-játékkal - de még milyennel!
1588665600

Jedi: Fallen Order - megérkezett a New Game+

A nemzetközi Star Wars-nap alkalmával jókora frissítést kapott a Star Wars Jedi: Fallen Order is. Hosszas várakozás után végre megérkezett a New Game+ és egy kihívásokkal teli tréningmód, de kaptunk néhány kozmetikai extrát is.
1588575600

Brit toplista: a FIFA 20 hódította el az első helyet

Az előző heti összesítéskor az Animal Crossing és a FIFA 20 vezette a listát, a helyzet most csak annyit változott, hogy helyet cseréltek. A dobozos játékeladások továbbra is pörögnek, bár a csúcsnak már nem járnak a közelében.
1588096800

11 címmel bővül a Google Stadia kínálata

A nemrég megrendezett Stadia Connect alkalmával jelentették be, hogy több nagy címmel is bővül a Stadia repertoára, olyanokkal, mint például a PUBG. A Stadia Pro-előfizetéssel rendelkezők ráadásul ingyenesen kergethetik a csirkevacsit.
1587621600

Brit toplista: visszaestek az eladások

A koronavírus és az ezzel járó karantén kimondottan jót tett a játékeladásoknak, a kezdeti lendület azonban most megtört. A komolyabb megjelenések és a Switch-konzolok hiánya látványos visszaesést eredményeztek.
1586761200

Brit toplista: kapós a Final Fantasy VII Remake

Az Egyesült Királyságban továbbra is nőnek a dobozos játékeladások. A múlt héten a Final Fantasy VII remake-je tört az élre (minden szállítási gubanc ellenére), és a Nintendo játékai is kilőttek, miután a Switch egy időre újra kapható lett.
1586367000

Brit toplista: csak második lett a Resident Evil 3

Hiába a bezártság, továbbra is szárnyalnak a dobozos eladások az Egyesült Királyságban. Két új cím is felkerült az e heti top 10-es listára, de valódi trónfosztásra nem került sor.
1583136000

Brit toplista: a Two Point Hospital az élre tör

Az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistája viszonylag papírforma szerint alakult, hiszen az eddig népszerű címek továbbra is a csúcson tartózkodnak, azonban az új kihívó, a konzolos Two Point Hospital rögtön az élen debütált.
1582455600

Két Star Wars-játék készül az EA felügyelete alatt

Habár a legutóbb elkaszált Star Wars-játékról szóló híreknek nem tudunk örülni, ez közel sem jelenti azt, hogy a franchise takaréklángon ülne az Electronic Arts felügyelete alatt. A bennfentes pletykák szerint két ilyen cím áll most fejlesztés alatt.
1581850800

Íme, a D.I.C.E. Awards idei győztesei!

Idén is megtartották a két évtizedes múltra visszatekintő D.I.C.E. Awards díjátadót, ahol számos kategóriában díjazták az elmúlt év legjobb játékait a videojátékokra szakosodott Academy of Interactive Arts & Sciences tagjai.
1580466622

Fallen Order - messze a várakozások felett teljesített

Az Electronic Arts is megtartotta aktuális negyedéves beszámolóját, amiből kiderült, hogy messze a várakozások felett teljesített a Star Wars Jedi: Fallen Order, a bevételek 70 százalékát pedig a digitális bevételek adták ki.