Star Wars Jedi: Fallen Order PC, PS4, XBOXONE

A Respawn is előrukkolt egy Star Wars-játékkal - de még milyennel!
1573455600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.
1573113600

Jedi: Fallen Order - íme, a trófeák és achievementek

Aki nem fél az enyhe spoilerektől, az már most, a megjelenés előtt átnyálazhatja a Star Wars Jedi: Fallen Order PlayStation 4-es trófeáit és Xbox One-os achievementjeit, beleértve a titkosakat is.
1572441600

Nem lesz Battlefield jövőre, törölték az új NBA-t

Közzétette az Electronic Arts a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, amely a közelgő konzolos generációváltás miatt több érdekességet is tartogatott. Jövőre például már biztosan Battlefield és NBA nélkül maradunk.
1572368400

Utolsó előzetesén a Star Wars Jedi: Fallen Order

Ugyan még bő két hét van hátra a játék megjelenéséig, azonban a Steammel való kooperáció felélesztésének apropóján az EA elérkezettnek látta ellőni a launch trailert. Remekbe szabott kedvcsinálón a Star Wars Jedi: Fallen Order.
1572359552

Jedikkel tér vissza az EA a Steamre

Emlékeztek rá, hogy pár napja beszámoltunk azokról a pletykáról és utalásokról, melyek az EA és a Steam kapcsolatának felmelegítéséről szóltak? Nos, az infók igaznak bizonyultak, a Jedi: Fallen Order már hivatalosan is érkezik a Steamre.
1571767020

Jedi: Fallen Order - BD-1-ról szól az új videó

Fejlesztői videónapló érkezett a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez, amelyben Cal Kestis kis droidja, BD-1 kapja a főszerepet. Vajon labdába rúghat majd R2-D2 és BB-8 mellett?
1571493600

Elkészült a Star Wars Jedi: Fallen Order

Befejeződtek a Star Wars Jedi: Fallen Order munkálatai, így már csak a játék lemezének sorozatgyártása és csomagolása van hátra a premier előtt. Végre megkapjuk azt a Star Wars-játékot, amire olyan régóta várunk?
1571329821

Ismét mozgásban a Star Wars Jedi: Fallen Order

A külföldi szaksajtó lehetőséget kapott, hogy megjelenés előtt kipróbálja a novemberi premierek egyik legjobban várt címét, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert. Az ott szerzett élményekről gameplay videók és írásos beszámolók is születtek.
1570543248

Frissítve: Gépigényt kapott a Jedi: Fallen Order

Mintha kicsit megszaladt volna az Electronic Arts és a Respawn Entertainment keze, amikor a Star Wars Jedi: Fallen Order PC-változatának ajánlott rendszerkövetelményét fogalmazták meg.
1569528175

Jedi: Fallen Order - Cal Kestis akcióba lendül

Megérkezett a napokban beígért vadonatúj trailer a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez, melybe az eddigi anyagokhoz képest jóval több és látványosabb akciót sűrítettek össze alig két perc leforgása alatt.