Brit toplista: ismét a Modern Warfare az élen

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 16.
  • Toplista
Link másolása
Az év végéhez közeledve komolyabb megjelenésekre már nem számíthatunk, így a helyezéseket inkább a leárazások vagy a karácsonyi őrület határozza meg. A múlt héten még éllovas FIFA 20 most alulmaradt, csak a második helyet szerezte meg.

Egy hét és itt a karácsony, és a múlt héthez képest hiába esett vissza 10 százalékkal a Call of Duty: Modern Warfare eladásainak a száma, most ez az első hely megszerzésére így is elegendő volt. Ezzel simán kiütve a nyeregből a múlt héten még éllovas FIFA legutóbbi epizódját, aminek 41 százalékkal csökkentek az eladásai, így most csak a bronzérem jutott neki.

A dobogó második fokára a Star Wars Jedi: Fallen Order mászott vissza, köszönhetően a napról napra fokozódó Star Wars-láznak, ami ott is tetten érhető, hogy 30 százalékkal ugrottak meg a játék eladásai. A Modern Warfare egyébként mindössze 3 ezer eladott példánnyal előzte csak meg Cal kalandját.

Mögöttük negyedik helyen végzett a Mario Kart 8 Deluxe, ami a Nintendo Switch-bundle-nek köszönhetően nagyon erős decembert tudhat magáénak, igaz, most már azért kezd visszaesni az érdeklődés, így 30 százalékkal zuhantak vissza az eladásai a játéknak. Az ötödik pozíciót is egy Nintendo-játék kaparintotta meg, köszönhetően a Luigi's Mansion 3 sikerének, ami 49 százalékkal teljesített jobban, mint múlt héten.

Visszakerült a legjobbak közé a Just Dance 2020 is. A hetedik helyen zárt táncolós, zenés játék premierjét követő első hat hét eladásait tekintve kétszer olyan jól teljesített, mint a tavalyi kiadás. Szintén visszatérő a Tekken 7 és a Project CARS 2 is. Mindkét játék annak köszönheti sikerét, hogy most Xbox One-bundle formájában lehet hozzájuk jutni.

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. Star Wars Jedi: Fallen Order
  3. FIFA 20
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Luigi's Mansion 3
  6. Pokémon Sword
  7. Just Dance 2020
  8. Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games
  9. Tekken 7
  10. Project CARS 2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...