Resident Evil 2 (remake) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A klasszikus felújítása egészen az alapoktól.

A franchise legsikeresebb játékává vált a Resident Evil 2-remake

Eddig is tudtuk, hogy óriási kasszasiker lett a Resident Evil 2 2019-es remake-je, a Capcom azonban most hivatalosan is kijelentette: Leon és Claire kalandjából több példány fogyott el, mint bármelyik másik Resi-játékból.

Capcom: melyik Resident Evilből legyen még remake?

Hatalmas sikernek örvendenek a régi Resident Evil-játékok újrázásai, a negyedik rész remake-je után azonban már kérdéses, hogy melyik rész érdemel még felújítást. A Capcom a játékosokat kérdezi erről.

Visszakerül a sugárkövetés a Resident Evilekbe

A múlt héten minden előjel nélkül kikerült a ray tracing a Resident Evil 2 és 3 remake-jéből, valamint a Resident Evil 7-ből. A Capcom azonban megígérte, hogy egy jövőbeli frissítéssel visszakerülnek ezek a funkciók.

Három Resident Evil-játékból is eltűnt a ray tracing

Valami nagyon félrecsúszhatott a Capcomnál. A Resident Evil 2 és 3 újrázása, és a Resident Evil 7 is váratlanul elveszítette a ray tracing opcióit PC-n.

Otthagyja a Tango Gameworks csapatát Shinji Mikami

Az alapító és eddigi vezető 12 év után hagyja ott a stúdiót. A távozás időpontjáról egyelőre annyit tudni, hogy az elkövetkező hónapokban esedékes.

Alcatraz szigetére vezet a következő animációs Resident Evil-film

Megkapta első előzetesét az idén nyáron érkező Resident Evil: Death Island. Az animációs film a Resident Evil: Vendetta folytatása lesz.

Újra mozog a Resident Evil 4 remake-je

A Silent Hill után a Resident Evil kapta a főszerepet tegnap éjjel, amikor is a Capcom levetítette a Resident Evil Showcase legutóbbi adását. Lássuk a legfrissebb látnivalókat!

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

A Capcom elárulta, mely franchise-ai a legnépszerűbbek

Megtudhattuk, hány darabot adtak el a Monster Hunter-, a Resident Evil-, a Street Fighter-, a Devil May Cry- és a Dragon's Dogma-játékokból.

Újabb mérföldkövet lépett át a Resident Evil 2 remake-je

A Capcom pezsgőt bonthat, a Resident Evil 2 remake-je óriási mérföldkövet ért el az eladások szempontjából.