Vampire: The Masquerade - Swansong PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Történet-vezérelt kalandjáték a The Council fejlesztőitől.

Vampire: The Masquerade - Swansong teszt

A legújabb Vampire-játékban felöltjük a virtuális ballonkabátot, elővesszük a nagyítót, és bekészítjük természetfeletti képességeinket - a Swansong történetközpontú kalandjátékként ad betekintést a vérszívók világába.

Brit toplista: átvette a vezetést a Horizon: Forbidden West

A múltkor azt írtuk, a közeljövőben semmi nem veszélyezteti majd a Nintendo Switch Sports és az új LEGO Star Wars menetelését, a Sony marketingeseivel azonban nem számoltunk.

Vampire: Swansong - Leysha is színre lép

Megérkezett a Vampire: The Masquerade - Swansong harmadik, s egyben utolsó karakterbemutató videója. A harmadik főszereplőnk az álcázás és nyomozás szakértője, Leysha lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét hasonlóan alakul majd a megjelenések frontján, mint a korábbiak: habár akad néhány érdekesebb premier, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra.

Vampire: Swansong - bemutatkozik Emem

Nem minden vámpír bújik az árnyak közé a Vampire: The Masquerade - Swansong világában. A játék újabb előzetesének köszönhetően a három főszereplő egyikét, Ememet ismerhetjük meg közelebbről.

Vampire: Swansong - ismerjük meg Galebet!

A Vampire: The Masquerade világának bostoni vámpírközösségét helyezi középpontjába a Swansong, mi pedig a város legöregebb vámpírját, Galebet is megkapjuk a három főszereplő egyikeként.

Friss előzetesen a Vampire: Swansong

A mai naptól előrendelhető a Vampire: The Masquerade - Swansong, ez pedig kiváló alkalmat ad egy újabb előzetes bemutatására. A látványos kedvcsináló nem titkolja el, hogy mihez értenek leginkább a bostoni vámpírok.

Ezt mutatta a tavaszi Future Games Show

A két éve útjára indított Future Games Show idén is három adással jelentkezik, amelyek indie stúdiók és nagyobb kiadók játékait is bemutatják. A tavaszi műsort tegnap este tartottak, összegyűjtöttük, mi szerepelt rajta.

Gameplayen a Vampire: Swansong

A Vampire: The Masquerade – Swansong egy történetközpontú szerepjáték lesz, amit a Big Bad Wolf heggeszt. A bostoni vámpírok létét fenyegető eseményeknek három karaktert irányítva eredünk a nyomába, róluk szól az új gameplay-videó.

Tovább csúszik a Vampire: Swansong

A Big Bad Wolf egy egyszemélyes, történetközpontú játékkal fogja kivenni a részét a Vampire: The Masquerade-univerzumból, ez lesz a Swansong. Az idei megjelenést már nem tudta teljesíteni, és most a februári premiert is elhalasztja a stúdió.