E3 2015

E3 2015: Kamerás videókon az F1 2015

A Codemasters kivitte magával az E3-ra az F1 2015-öt, ahol pár játékos felvett jeleneteket a játékból. A felvételek természetesen nem a legjobb minőségűek, de a lényeg látszik rajtuk.

E3 2015: Játékmenet videón az Anno 2205

A Ubisoft E3-as konferenciáján jelentette be a Blue Byte az Anno 2205-öt. A játék ezúttal is a jövőbe kalauzol el minket, sőt 200 évet ugrottunk előre az előző epizód óta. Most egy hosszabb játékmenet videó is előkerült.

E3 2015: A Cyberpunk 2077-ről mesél a CD Projekt

A CD Projekt legutóbbi nyilatkozataiban leszögezte, 2017-nél előbb nem nagyon számíthatunk legújabb játékukra, a Cyberpunk 2077-re. Akkor miért is volt szükség a korai leleplezésre? Erre kapunk most választ Marcin Iwinskitől.

E3 2015: Kamerás felvételeken az új Tomb Raider

A Microsoft konferenciáján mutatkozott be a Rise of the Tomb Raider első gameplay ízelítője, amit most újabb, a kiállításon kipróbálható változatról rögzített, hétpercnyi felvétellel tudunk megfejelni.

E3 2015: Microsoft: nem halott a Kinect

A Kinect a Microsoft PS Vitája, azaz nem is láttunk mozgásérzékelős játékot a redmondi cég E3-as kínálatában. Aaron Greenberg szerint nincs baj, továbbra is támogatják a perifériát, de nem feltétlenül játékokkal.

E3 2015: Gameplay videókon a Fable Legends

A még mindig megjelenési dátum nélküli Fable Legendsről eddig csak néhány kép és egy trailer érkezett, az IGN azonban tett róla, hogy végre akció közben is meglessük, milyen is lesz a free-to-play cím.

E3 2015: Csak ősszel jön a Yakuza 5

Bár eddig sem igazán volt pontos megjelenési dátuma a Yakuza 5 nyugati változatának, most mégis késést jelenthetünk. A PS3-as játék csak valamikor ősszel várható a boltokba.

E3 2015: Forza 6 - viszlát, Jeremy Clarkson!

A Top Gear nemrégiben menesztett műsorvezetője nem tér vissza a Forza Motorsport 6-ba, ám az autós műsorral való partnerség folytatódni fog, csak Jeremy Clarkson kommentárjairól kell lemondanunk. Ez van.

E3 2015: Először mozog a Beyond Earth kiegje

Májusi bemutatkozása óta nem sokat hallhattunk a Sid Meier nevével fémjelzett első Sid Meier's Civilization: Beyond Earth kiegészítőről, a Rising Tide-ról. Az IGN-nek köszönhetően azonban már mozgás közben is láthatjuk.

E3 2015: És megint Ratchet & Clank

Kíváncsiak vagyunk nagyon a Ratchet & Clank-rebootra, elvégre most "tényleg" visszatér a gyökerekhez az Insomniac, ami elég könnyű, lévén a sztorit és a pályákat az első részből emelték át a srácok.

E3 2015: Egy titokzatos játékon is dolgozik a DICE

A svéd DICE-nak jelenleg két bejelentett projektjét ismerjük: a Star Wars: Battlefrontot és a Mirror's Edge: Catalystot. A stúdió vezetője, Patrick Bach azonban az E3-on elmondta, van egy harmadik, készülő játékuk is.

E3 2015: Ilyen lesz a The Banner Saga 2

A Stoic Studio gyönyörű, kézzel rajzolt hátterekkel operáló körökre osztott címe végre megmutatta magát. A játékmenet alapjai nem változtak, a fejlesztők ott nyúltak bele a játékba, ahol feltétlenül szükséges volt.

E3 2015: Adr1ft - egyedül az űrben

Asztronautánk egy katasztrófa következtében egyedül marad az űrben, ám ő minden erejével azon dolgozik, hogy épségeben megússza a kalandot. A VR-szemüvegeket támogató cím most 10 percig mozog.

E3 2015: Íme, a What Remains of Edith Finch

Végre hosszabban is belenézhetünk a The Unfinished Swant is jegyző Giant Sparrow új felfedezős játékába, a What Remains of Edith Finchbe. A játékban családtagjai halálára keresi a választ az egyetlen életben lévő sarj.

E3 2015: Ezek a játékok jönnek PS Vitára

Sokak szerint a PS Vita halott, és pont a Sony nyírta ki, hiszen bevallottan nem fejleszt rá AAA-s játékot. Nem az a baj, hogy kevés játék jön a handheldre, hanem arról, hogy ezek jobbára indie címek.