E3 2017

E3 2017: Tévésorozat a Little Nightmares alapján

Tévésorozat készül a Little Nightmares alapján. Valószínűleg nem élőszereplős feldolgozást kapunk, egy stop-motionben utazó úriember rendezi a pilotot és - ha minden jól megy - néhány további epizódot is.

E3 2017: Traileren a Yakuza 6 és a Yakuza Kiwami

A Sega nem hagyja parlagon a közelgő Yakuza-játékait, a teljes értékű folytatás mellett az első rész remake-je is új trailert kapott a Los Angeles-i rendezvény kapcsán. Utóbbit kapjuk meg leghamarabb, még idén augusztusban.

E3 2017: Itt a Sonic Forces előzetese

A több évtizedes hagyományokat szem előtt tartva, de párját ritkító modern látvány mellett csaphatunk le a Sonic Forcesra az év végén. Az expóra új trailert élesített a Sega - az ellenség még mindig Dr. Eggman.

E3 2017: Shadow of War - kapunk DLC-t is

Biztosan nem okoz meglepetést, hogy a Middle-Earth: Shadow of War a premier után kap majd egy sztoriorientált DLC-t. Az viszont már izgalmasabb, hogy egy női elf karaktert, Altarielt irányíthatjuk majd benne.

E3 2017: Life is Strange - lesz, aki nem tér vissza

Az idei E3-on hivatalosan is bemutatkozott a Life is Strange: Before the Storm, ami az eredeti, ötrészes kaland előzményeit mutatja majd be, Chloe-val és Ratchellel a főszerepben. Lesz azonban valaki, aki biztosan nem tér vissza.

E3 2017: 3DS-en születik újjá a Metroid II

A Nintendo a Spotlight utáni livestreamre is tartogatott meglepetést, itt derült ki, hogy a 3DS-tulajok is kapnak egy "új" Metroidot. Nem véletlen az idézőjel: a Metroid: Samus Returns a második rész remake-je.

E3 2017: Japánban VR-ban is játszható a Mario Kart

A Bandai Namco olyan játéktermet nyit hamarosan, ahol többek között a Mario Kartot is tolhatjuk VR-ban. Habár a hír csak egy szűk réteget érint, mégis fontos, elvégre a Nintendónak egy VR-játéka sem készült még hivatalosan.

E3 2017: Ismerős arcok a Fire Emblem Warriorsban

A Dynasty Warriorsból nagy kanállal merítő Fire Emblem-mellékág is megkapta a saját előzetesét. Az idén ősszel érkező hack 'n' slash 3DS-re és Switchre egyaránt elérhető lesz. A videóban régi ismerősök térnek vissza.

E3 2017: Nintendo Switch-re is jön a Rocket League

A karácsonyi szezonban a Nintendo-hívőket is meghódítja a Rocket League, a több mint 30 millió regisztrált játékossal bíró rajongótábor tovább hízhat. Exkluzív tartalmakra és keresztplatformos játéklehetőségre is számíthatunk.

E3 2017: Yoshi is Switch-re költözik

Yoshi is megkapja a maga Nintendo Switch-játékát, a cím a Nintendo Spotlightban mutatkozott be egy rövid trailer társaságában. A megjelenés csak jövőre várható, a további részletekre a Treehouse-közvetítés keretein belül számítunk.

E3 2017: Megvan a Super Mario Odyssey dátuma

A Switch talán legnagyobb sikervárományosa sem maradt ki a Nintendo E3-as prezentációjából. A friss látnivalók mellett a kiotói vállalat elárulta, hogy a Super Mario Odyssey október végén landol a boltokban.

E3 2017: Pokémon-szerepjáték is készül a Switch-re

A jó hírt a The Pokémon Company elnök-vezérigazgatója erősítette meg, de semmi egyebet nem árult el az új jövevényről. Így azt sem tudjuk, hogy a Sun/Moon epizód újrázását tervezik-e.

E3 2017: Infók a Zelda: Breath of The Wild DLC-iről

Június végén érkezik a The Legend of Zelda: Breath of The Wild már leleplezett bővítménye, a The Master of Trials, amely alaposan megnehezíti az alapjátékot. Az év végén jön a The Champions Ballad DLC, amely más szereplőkre fókuszál.

E3 2017: Bejelentették a Metroid Prime 4-et

A Nintendo alaposan megnyomja a Nintendo Switch-bejelentéseket. A pletykák igazak voltak, valóban érkezik a Metroid Prime 4 - kereken tíz évet kellett várnunk az igazi folytatásra. Nincs még dátum, de a rajongóknak ez is elég.

E3 2017: Bemutatkozott az új Kirby-játék

Nem hiányozhat a Nintendo Switchről Kirby sem, a kis falánk jószág ezúttal is egy oldalnézetes platformjátékot kap. A szimplán Kirby névre keresztelt alkotás jövőre jelenik meg, addig a 3DS-es folytatásokkal vigasztalódhatunk.