E3 2017

E3 2017: Az év végén jön a Xenoblade Chronicles 2

A Nintendo Spotlight előadását a Xenoblade Chronicles 2 új előzetese nyitotta, emellett már azt is tudjuk, hogy 2017 végén érkezik a Monolith Soft nyitott világú szerepjátéka. Még egy húzócím Switchre.

E3 2017: Itt nézd vissza a Nintendo prezentációját!

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a kiotói konzolgyártó nem tart saját konferenciát, helyette egy összevágott műsort közvetít az E3 apropóján. A Nintendo Spotlightról nem maradsz le, hiszen nálunk élőben követheted.

E3 2017: Tíz percig mozog a Vampyr

A Dontnod fejlesztőinek tolmácsolásában most hosszabban is belenézhetünk a Vampyr E3-as demójába. London utcáit járjuk Dr. Jonathan Reiddel, NPC-kkel cseverészünk és persze vért iszunk, mert vámpírok volnánk.

E3 2017: Extinction - az óriások nem menekülnek

A Killer Instinctet is jegyző Iron Galaxy új játékban egy olyan hőst alakítunk, aki hatalmas ogrékat vág le. A filmes előzetes után végre egy hosszabb gameplay felvétellel gazdagodtunk a jövő év elején megjelenő címből.

E3 2017: Két PSP-s klasszikust is felújítanak

A hajnali konferencia után is maradt néhány bejelentése a Sony Interactive Entertainmentnek. Például az, hogy remaster-változatot kap két klasszikus PSP-játék, a LocoRoco 2 és a Patapon, így már PS4-en is élvezhetjük őket.

E3 2017: A második galériafrissítés

A tegnapi Ubisoft- és a mai Sony-bejelentések után csak úgy tobzódunk a szebbnél szebb screenshotokban. Mára Beyond Good & Evil 2-, Far Cry 5-, God of War-, Skull & Bones-, Gran Turismo Sport- és Days Gone-képek jutottak.

E3 2017: PlayStationre is megjelenik az Undertale

A Sony E3-as konferenciáját felvezető műsorban jelentették be, hogy PlayStation 4-re és PlayStation Vitára is megjelenik az Undertale. A sajátos stílusú szerepjáték óriásit tarolt PC-n, nem meglepő, hogy jönnek a portok.

E3 2017: Gameplay traileren a The Evil Within 2

A bejelentés mellé csomagolt előzetes után egy gameplay trailer is érkezett a The Evil Within folytatásához. A rémálom még nem ért véget, ahhoz, hogy megmentse a lányát, Sebastian Castellanosnak újra alá kell merülnie az őrületben.

E3 2017: Ilyen lesz a Wolfenstein II gyűjtői kiadása

A Wolfenstein II: The New Colossus sem ússza meg gyűjtői kiadás nélkül, a játék ráadásul kifejezetten stílusos pakkal igyekszik meggyőzni a sorozat rajongóit. A fő éke egy akciófigura.

E3 2017: South Park - irány a sztriptízklub

A Ubisoft konferenciáján mindössze egy trailer erejéig képviseltette magát a sok-sok halasztást megélt új South Park-kaland. Az expón természetesen van kipróbálható változat is, amit most közelebbről is bevizsgálhattok.

E3 2017: Akcióban a Far Cry 5

A Ubisoft konferenciáján már láthattunk egy rövid gameplayt a vallási fanatikusokat középpontba helyező Far Cry 5-ből, de Dan Hay, a játék kreatív igazgatója az IGN E3-as standjához is ellátogatott, ahol újabb jeleneteket mutatott.

E3 2017: Traileren az ArmA-csapat sandbox játéka

Habár a Bohemia Interactive-ot leginkább a vérkomoly katonai szimulátorairól ismerhetjük, az Ylands egészen más falat lesz: a sandbox játékban a felfedezés és az építkezés kapja a főszerepet.

E3 2017: Megérkezett a Ni No Kuni II előzetese

Tegnap délután kiderült a megjelenési dátum, ma pedig megérkezett a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom expós kedvcsinálója. Egy száműzött trónörököst irányítunk egy olyan világban, ahol az emberek és az állatok valaha békében éltek.

E3 2017: Végre elkészül az ARK: Survival Evolved

Az ARK: Survival Evolved már két éve korai hozzáférésű státuszban leledzik, és 9 millió felhasználója van. A végleges változat augusztus elején érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, de lesz gyűjtői kiadás is.

E3 2017: Lelepleződött a Tropico 6

A Tropico 6 a legszebb, legnagyobb és legambiciózusabb rész a frencsájz történetében, ráadásul tömve lesz aktuálpolitikai utalásokkal (hello, Trump!). A diktátorszimulátort nem a Haemimont, hanem a Limbic Entertainment készíti.