E3 2017

E3 2017: Ooblets - a Double Fine új címe

A Double Fine ezúttal egy családbarát alkotás felett bábáskodik: az Ooblets olyan, mintha a Harvest Moon és a Pokémon szerelemgyereke lenne. Testreszabható hősünkkel különféle teremtményeket gyűjtünk, és éldegélünk egy városban.

E3 2017: Fél óra az Assassin's Creed: Originsszel

A Ubisoft E3-as konferenciáját követően fél órán át streamelték az Assassin's Creed: Originst, így élesben is megcsodálhatjuk az új mechanikát. Ezen kívül fény derült a 800 eurós gyűjtői kiadásra is. Ha már lúd, legyen kövér!

E3 2017: Bemutatkozik a Sony PlayLinkje

A Sony összeköti a PS4 konzolt az okostelefonokkal, tabletekkel és tévékkel a PlayLink-szolgáltatás segítségével. Így a család együtt játszhat majd többféle minijátékot, eszköztől függetlenül.

E3 2017: Ennyi PS4-et adtak el eddig

A Sony nem tudta megállni, hogy a konferenciája apropóján ne dobálózzon hangzatos számadatokkal. A PS4-ből eddig világszerte 60,4 millió példány talált gazdára, szoftverekből pedig 487,8 millió kópia ment el.

E3 2017: PlayStation VR-körkép

Ahogy azt vártuk, a Sony alaposan megnyomja a PlayStation VR-t, számos új címet jelentettek be a platformra. Talán a legfontosabb mind közül, hogy a Skyrimet is átírják a VR-szemüvegre, de jön a Supermassive Bravo Teamje és sok más is.

E3 2017: Itt az Everybody's Golf kedvcsinálója

Ha túl nehéz neked a The Golf Club, de szereted a sportot, akkor a Sony nagy múltra visszatekintő sorozatának új darabja neked szól. Az Everybody's Golf augusztusban érkezik, addig az új trailerrel üthetjük el az időt.

E3 2017: Augusztus közepén jön a Matterfall

A Housemarque sci-fi környezetben játszódó oldalnézetes twin-stick shootere augusztus közepén landol PS4-en - tudtuk meg a Sony E3-as konferenciája apropóján. Ádáz harcok várnak ránk az előzetesben.

E3 2017: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy trailer

Bő két hét múlva befut a remasterelt Crash Bandicoot-trilógia, ami a Sony konferenciája előtt hallatott magáról. Az új előzetesben mind a három rész terítékre kerül pattogó zenei aláfestés mellett.

E3 2017: Multiplatform lesz a Monster Hunter World

A Nintendo 3DS-es kitérő után a szörnyvadászós sorozat új része már PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelenik. A Sony buliján néhány gyönyörű jelenetet vetítettek le a jövőre érkező címből.

E3 2017: The Inpatient - az Until Dawn előzménye

A Supermassive elkészíti az Until Dawn előzményjátékát, kizárólag PlayStation VR-ra. A történet 60 évvel korábban, a Blackwood elmegyógyintézet komor falai között játszódik. Rá kell jönnünk, kik vagyunk és miért kerültünk oda.

E3 2017: Ősszel gördül ki a Gran Turismo Sport

Bár a Polyphony Digital tervezett dátumait legtöbbször szkeptikusan fogadjuk, a készítők szerint idén ősszel érkezik a Gran Turismo Sport. A Sony konferenciája előtt levetítették az autós cím legújabb előzetesét is.

E3 2017: Bemutatkozott a Horizon első DLC-je

Nem volt már titok, hogy a Horizon: Zero Dawn hamarosan kiegészül, és az is várható volt, hogy az idei E3-on mutatják be az idei esztendő egyik legjobb játékának első letölthető bővítményét.

E3 2017: Szeptemberben jelenik meg a Knack 2

A PlayStation 4 képességeit volt hivatott anno bemutatni a Knack első felvonása, ami hamarosan folytatást kap. Annyira hamarosan, hogy a második rész szeptember elején kerül boltokba.

E3 2017: Demót kapott a Marvel vs. Capcom Infinite

A Marvel vs. Capcom Infinite is kapott egy újabb történetet bemutató ízelítőt, ráadásul a Sony azt is megerősítette, hogy a mai naptól már tölthető a sztorimód apró szeletét bemutató demó is.

E3 2017: Korábban érkezik a konzolos Destiny 2

Két nappal korábban mutatkozik be a Destiny 2 konzolokon, ráadásul most már azt is tudjuk, hogy mikor debütál a PC-s változat, és hogy mikor rajtolnak el a játék bétalehetőségei.