E3 2017

E3 2017: Offline is játszható a Monster Hunter World

Az E3-as bejelentést követően sokan gondolták úgy, hogy a Monster Hunter World lényegében egy mellékág és nem teljes folytatás. A Capcom illetékese szerint ez nem így van, és habár multiban az igazi, egyedül is játszható.

E3 2017: Jön a Mario & Luigi: Superstar Saga

A Spotlight event után is jutott egy kisebb bejelentés: a Nintendo végre megerősítette a pletykákat, tényleg jön a Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions 3DS-re. Ez egy 2003-as GBA-s szerepjáték remake-je

E3 2017: A jövő évre csúszott a Metal Gear Survive

A Konami nem nagyon mutogatta a Metal Gear Survive-ot az idei E3-on, amire jó oka volt: idén már biztosan nem jelenik meg a kooperatív shooter. Legalább néhány új screenshotot azért közzétett a kiadó.

E3 2017: Days Gone - fontos pillér lesz a történet

A Sony Bend Studio megerősítette, hogy bizony nagyon fontos eleme lesz majd a Days Gone-nak a történet, amiben Deaconnek a sértett lelke miatt a dühkitöréseit is kezelnünk kell majd valahogy.

E3 2017: Így fest akcióban a Crackdown 3

A Crackdown 3 Microsoft konferenciáján bemutatott, kissé elborult előzetese után végre akció közben is megleshetjük a játékot, ami elméletileg erősen épít majd az új Xbox erejére és novembertől lesz kapható.

E3 2017: Switchre biztosan nem jön a CoD: WWII

Bret Robbins, a Sledgehammer Games kreatív igazgatója a GameSpotnak adott interjúban megerősítette, sem Switchre, sem az előző generációs konzolokra nem jelenik meg a második világháborús Call of Duty.

E3 2017: Uncharted: The Lost Legacy akciózás

Nagyon közel van már az Uncharted: The Lost Legacy megjelenése, így nincs abban semmi meglepő, hogy a Sony E3-as konferenciáján mindössze csak egy trailert mutatott be a Naughty Dog.

E3 2017: Megvan a FFXV: Episode Prompto dátuma

A különböző játékokat, DLC-ket és filmeket magába foglaló Final Fantasy XV Universe is külön trailert kapott az E3 apropóján. A videóból az is kiderül, mikor érkezik a Final Fantasy XV legújabb kiegészítője.

E3 2017: Túszdráma a Detroit: Become Humanben

A Quantic Dream interaktív kalandjátéka még mindig az egyik leglátványosabb alkotás PS4-en, annak ellenére, hogy a játék egy új szintet képvisel a szerteágazó narratívával operáló címek között. Most 15 percig mozog a Detroit.

E3 2017: Mozog a Mario + Rabbids: Kingdom Battle

A tegnap leleplezett Mario + Rabbids: Kingdom Battle is előkerült a Nintendo esti streamjében. Egy titokzatos anomália miatt a Mushroom Kingdomba betörtek a vérnyulak, Mario és barátai újra megtisztítják az egykor békés királyságot.

E3 2017: David Jaffe majdnem visszatért a GoW-hoz

A Sony Santa Monica Studio vezetője, Shannon Studstill az E3 Coliseum livestream során elárulta, hogy az új God of War tervezésének korai fázisában az is felmerült, hogy a sorozat atyja, David Jaffe is visszatér.

E3 2017: Unto The End - édes a bosszú

A 2 Ton Studios egy filmszerű 2D-s akció-kalandjátékot készít, amelyben egy olyan hőst alakítunk, akiknek egy fenevad megölte a családját. Havas tájakon, sötét erdők mélyén kaszabolunk, mígnem a bosszúnk beteljesedik.

E3 2017: Mozgásban a Destiny 2 PC-s változata

4K-ban és 60 fps-ben csodálható most meg a Destiny 2 PC-s változata. A gameplay előzetest az NVIDIA tette közzé, aki a hónapban ajándékba adja a játékot a csúcskártyái mellé.

E3 2017: Super Mario Odyssey - 21 perc gameplay

A délutáni trailer után a Nintendo Treehouse livestreamben hosszabban is megcsodálhattuk a Super Mario Odysseyt. A demó New Donk City városában indul - főhősük felkapaszkodik az épületekre és hajigálja kalapját.

E3 2017: Genesis Alpha One - tiéd az űr

Február óta nem hallottunk a német Radiation Blue roguelike-elemekkel megspékelt sci-fi lövöldéjéről. A Genesis Alpha One fejlesztése remekül halad, az E3-as kedvcsináló roppant ígéretes alkotásról tanúskodik.