E3 2017

E3 2017: Androidlázadást vezetünk a Detroitban

A Quantic Dream ismét megmutatta a Detroit: Become Humant, és bár megjelenési dátummal ezúttal sem álltak elő, a friss bemutatóból egy újabb játszható karakterről hullott le a lepel. Markus az androidok lázadását fogja vezetni.

E3 2017: Jövőre visszatér a Shadow of the Colossus

Fumito Ueda és a Team ICO egyik legnagyobb klasszikusa, a Shadow of the Colossus PlayStation 4-en is visszatér, méghozzá nem egy mezei újrakiadásként, hanem egy teljesen felújított változatban.

E3 2017: Uncharted: The Lost Legacy trailer

Nagyon közel már az Uncharted következő kiegészítésének megjelenése, de a Sony azért csak kihozta az expóra Chloe és Nadine indiai kalandját, a The Lost Legacyt. A hajtás után akciódús trailert kaptok.

E3 2017: Kratos senkit sem kímél

A tavalyi E3-on leleplezett, ezúttal a skandináv mitológiára építkező God of War is képviseltette magát a hajnali Sony-konferencián. Kaptunk egy hangulatos gameplay trailert, és körvonalazódik, hogy mikor jelenik meg a játék.

E3 2017: Days Gone - sosem leszel biztonságban

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Sony Bend nyílt világú, hangulatát és témáját tekintve a The Last of Usra hajazó akciójátéka, a Days Gone, ami ezúttal egy új, hétperces kedvcsinálóval köszönt be.

E3 2017: Augusztusban rajtol a CoD: WWII bétája

Biztosak lehettünk benne, hogy a Sonyhoz átpártolt Call of Duty-sorozat második világháborús epizódja is ott lesz a konferencián. Bemutatkozott a multiplayer mód és bétadátumunk is van már.

E3 2017: Pókember akcióba lendült

Tavaly mutatkozott be az Insomniac csapatának Pókember-játéka, ami természetesen nem maradhatott távol a Sony idei konferenciájáról sem. Trailer helyett egy 9 perces gameplay bemutatót tudunk most mutatni.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!

E3 2017: Mobilokra költözik a South Park

A Ubisoft konferenciáján nemcsak a régóta készülő The Fractured but Whole-ról volt szó, hanem egy mobilos mellékágról, a South Park: Phone Destroyerről is. Egy PvP-re kihegyezett RTS ez, a szokásos agyament humorral.

E3 2017: Bemutatták a Beyond Good & Evil 2-t

Habár Michel Ancel még azt mondta az E3 előtt, hogy a Beyond Good & Evil 2 kihagyja az expót, a Ubisoft sajtókonferenciáján mégis bemutatták a játékot. Ami a címe ellenére egyáltalán nem folytatás lesz!

E3 2017: Far Cry 5 - hittérítés fegyverrel

Zajlik az élet a montanai Hope megyében: egy kegyetlen szekta fegyverrel téríti az igaz hitre a békés farmereket. A játékosnak kell rendet teremtenie, ehhez minden eszköz adott. Itt az új trailer és a gameplay.

E3 2017: A téli olimpia is kap egy Steep-kiegészítőt

A jövő évi téli olimpiai játékoknak szentelik a Steep új kiegészítőjét, a Road to the Olympics dél-koreai és japán helyszínekkel, valamint olimpia-specifikus eseményekkel és kihívásokkal várja a játékosokat.

E3 2017: Skull & Bones - a Black Flag nyomában

Vadonatúj kalózos játékot villantott a Ubisoft, amelyen a kiadó szingapúri csapata dolgozik. Ez a stúdió fejlesztette az Assassin's Creed IV: Black Flag tengeri csatáit, az ott szerzett tapasztalatokat gondolták tovább.

E3 2017: Starlink: Battle for Atlas - űrharc a Ubitól

A Starlink: Battle for Atlasban alapvetően az a feladat, hogy felfedezzük az űrt és harcoljunk, ám itt a hajónk testreszabása kulcsfontosságú tényező. Bármikor lecserélhetjük az alkatrészeket az adott helyzetnek megfelelően.

E3 2017: Októberben jön a Just Dance 2018

Nem múlhat el Ubisoft-konferencia kínos Just Dance-betétek nélkül. A legújabb rész október végén érkezik több mint negyven új eltáncolható dallal - persze a dedikált digitális szolgáltatással több mint 300 nóta közül válogathatunk.