E3 2017

E3 2017: A Sony nem közösködik - de miért?

Az E3-on két komoly bejelentés is érintette a keresztplatformos játéklehetőséget, hiszen kiderült, hogy a Minecraft és a Rocket League játékostábora is össznépi mókába kezdhet majd. Egyedül a PlayStationön játszók maradnak ki a buliból.

E3 2017: Klasszikus Xbox-játékok PC-n is?

Phil Spencer a Microsoft konferenciáján jelentette be, hogy a jövőben az első generációs Xbox-játékok is visszafelé kompatibilisek lesznek az Xbox One-nal. Úgy néz ki, a Game Pass előfizetés mellett ez is kaphat egy PC-s alternatívát.

E3 2017: Hová tűnt a The Last of Us: Part II?

Sokan csalódottak voltak - köztük mi is -, hogy kimaradt a Sony konferenciájáról a The Last of Us folytatása, sőt máshol sem láttunk róla semmit. A játék kreatív rendezője, Neil Druckmann elárulta, miért hagyta ki az E3-at a játék.

E3 2017: Coco a Crash Bandicoot-trilógiában

A hónap végén érkezik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, de ez nem jelenti azt, hogy már mindent tudunk róla. A fejlesztők bejelentették, hogy mindhárom részben irányíthatjuk Cocót, Crash nem kevésbé hibbant hugicáját.

E3 2017: Extrém nagy a tömeg az idei expón

A tegnapi napon hivatalosan is megnyitotta a kapuit az idei E3. Először fordult elő az expó történetében, hogy a nagyközönséget is beengedték rá, ami a helyszíni beszámolók szerint extrém nagy tömeget eredményezett.

E3 2017: Folytatódhat a Brutal Legend?

A tegnapi E3 Coliseum vendége volt Tim Schafer, aki a Brutal Legend főhősét alakító Jack Blackkel beszélgetett, és ahol a Monkey Island alkotója elárulta, ha eljön az ideje, biztosan elkészül a Brutal Legend folytatása.

E3 2017: Matterfall - mozgásban az új Mega Man

A Resogunt és az Alienationt is jegyző Housemarque legújabb játéka a Mega Man-korszakot idézi meg, csak modernebb, tempósabb és akciódúsabb körítéssel. A Crysis-jelmezbe bújtatott főhősünkkel augusztusban vághatunk neki a kalandnak.

E3 2017: Ni No Kuni II - képek és gameplay

A Sony éjszakai közvetítésén terítékre került a Level-5 szerepjátéka, a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is. A videóban helyet kapott egy kis felfedezés, kisebb nézeteltérések és egy roppant izgalmas bossharc is.

E3 2017: Augusztusban jön Xboxra a Conan Exiles

A Funcom ma bejelentette, hogy augusztus közepén landol az Xbox One Game Preview programjában a Conan Exiles. A hír mellé két előzetest és néhány screenshotot mellékeltek a srácok.

E3 2017: Assassin’s Creed: Origins - multi nélkül

A játék rendezője, Ashraf Ismail elhintette, hogy kimarad az Assassin's Creed: Originsból a többjátékos mód. Ennek ellenére néhány online funkciót azért meg kell tűrniük a rajongóknak - csak nehogy lehúzás legyen!

E3 2017: Itt a Steam Direct, búcsúzik a Greenlight

Tegnap hivatalosan is elrajtolt a Steam Direct, ezzel pedig a Greenlighttól is búcsút veszünk. A rendszer azt a célt szolgálja, hogy a fejlesztők minél hamarabb kiadhassák a játékaikat a platformon, ugyanakkor a szűrés is jobban működhet.

E3 2017: Fontos frissítést kap a Dawn of War III

A Warhammer 40.000: Dawn of War III-at sokan kritizálták, amiért csak egyetlen MOBA-szerű multiplayer játékmódot vonultatott fel. A fejlesztők most bejelentették, hogy egy ingyenes frissítés keretein belül visszatér a klasszikus RTS-játékfajta is.

E3 2017: Kiegészül a Tyranny

Az Obsidian Entertainment nem hagyja parlagon a Tyrannyt. A szerepjáték Bastard's Woundnak keresztelt új expanziója már úton van, melyben egy teljesen új régióban zsarnokoskodhatunk kedvünkre.

E3 2017: PlayerUnknown’s Battlegrounds zombimód

Az idei E3 egyik főszereplője a PlayerUnknown’s Battlegrounds, amely a Steamen már sikert sikerre halmoz, és érkezik az Xbox One-os verzió is. Egy tegnap esti livestreamből kiderült, hogy PvP-re kihegyezett zombimódot kap a játék.

E3 2017: Escape from Tarkov - ősszel nyílt béta

A Battlestate Games bejelentette, hogy az ősszel minden érdeklődő kipróbálhatja az Escape from Tarkovot, hiszen akkor veszi kezdetét a nyílt bétateszt. Emellett a fejlesztők képeken mutatták be a karakterünk rejtekhelyét.