E3 2017

E3 2017: Traileren az Insurgency: Sandstorm

A többmilliós eladásokat produkáló taktikai FPS folytatása már konzolokra is megjelenik. Külön öröm, hogy nemcsak multit találunk benne, hanem egy ígéretes sztorimódot is, melyben egy női katonát irányítunk.

E3 2017: Xbox - nem mindig kapunk majd natív 4K-t

Az Xbox One X-szel új csomagolású játékok is érkeznek, amelyeken mindenféle logók hívják fel a figyelmünket, mi mindent tudnak majd kipréselni az új gépből. A Microsoft viszont nem tudja garantálni, hogy minden játék natív 4K-felbontást kap.

E3 2017: Shadow of the Colossus - teljes remake

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida a Famitsunak megerősítette, hogy a Sony konferenciáján bemutatott Shadow of the Colossus teljes körű renováláson esik át.

E3 2017: A Plague Tale: Innocence előzetes jött

Sötét hangulatú lopakodós játékot készít az Asobo Studio. A játék 1349-ben játszódik a pestis sújtotta Francia Királyságban, egy árván maradt testvérpárt irányítunk benne, és a cél az, hogy újra otthonra leljünk.

E3 2017: Befutott a Forza Motorsport 7 gépigénye

A Microsoft E3-as előadásán bemutatott Forza Motorsport 7 alapvetően az Xbox One X képességeit volt hivatott kidomborítani, de a játék természetesen PC-re is jön. Most már azt is tudjuk, milyen vas kell majd neki, hogy gond nélkül elfusson.

E3 2017: Sakuna: Of Rice and Ruin - kapa és kard

Az Edelweiss új játéka lényegében egy oldalnézetes platformer, ám a harcok között a farmunkat is egyengetni kell. Rizst ültethetünk, és ha eljön az ideje, betakaríthatjuk a terményt. Kár, hogy a démonok beleszólnak a békébe.

E3 2017: A harmadik galériafrissítés

Ma tömve vagyunk a Nintendo címeivel: Super Mario Odyssey, Kirby, Fire Emblem Warriors - válogathattok! Azért becsúszott egy raklapnyi 4K felbontású PC-s Destiny 2-kép, és jutott pár szaftos South Park-screenshot is.

E3 2017: Jövő héten érkezik az Overwatch új pályája

A Blizzard eddig nem vitte túlzásba az E3-as szereplést, de azt azért megerősítette, hogy mikor jelenik meg az Overwatch új pályája. A Horizon Lunar Colony Winston szülőhelyén játszódik majd.

E3 2017: Extra rész a Life is Strange-előzményhez

A bónuszepizódot csak a Deluxe Edition vásárlói kapják majd meg, ők azonban nagyon fognak örülni neki, ugyanis ismét az első évad főszereplőjét, Maxet irányíthatjuk benne.

E3 2017: Multiplatform a Beyond Good & Evil 2?

A Beyond Good & Evil 2 újbóli hivatalos bejelentése egyértelműen az idei E3 egyik legnagyobb meglepetése volt. A leleplezéskor sok mindenről, így a várható platformlistáról sem esett szó, de talán ez utóbbi sem titok már.

E3 2017: Félórás túra a Xenoblade Chronicles 2-vel

A Xenoblade Chronicles 2 sem hiányozhatott a Treehouse livestream műsorából, a Monolith Soft srácai bő fél órán keresztül demózták az év végére ígért Nintendo Switch-exkluzívot. Mesés kirándulásban lesz részünk.

E3 2017: Fire Emblem Warriors - ízelítő a harcokból

Aki legalább messziről látott már Dynasty Warriors-játékot, valószínűleg nem fog meglepődni rajta, hogy a sorozat készítőivel közösen fejlesztett Fire Emblem Warriors is rengeteg harcot vonultat majd fel.

E3 2017: Sztoritraileren a The Evil Within 2

A Bethesda konferenciáján bemutatkozott a The Evil Within 2, melynek most a történetével kapcsolatban is megtudtunk egy-két érdekességet, emellett kaptunk mellé egy új trailert is.

E3 2017: Super Mario Odyssey - irány az erdő!

A tegnap este bemutatott városi pálya után a Nintendo megmutatta a Super Mario Odyssey egy másik helyszínét, a Wooded Kingdomot is. Az erdei környezet nyaktörő utakkal van teli, és még a robotok is ránk támadnak.

E3 2017: Nem lesz sétagalopp a The Persistence

A Firesprite csapata jelenleg a The Persistence című túlélőhorroron dolgozik PlayStation VR-ra. A srácok némi gameplay mellett egy új ellenségtípusról is lerántották a leplet: ő a Berserker, aki dühkezelési problémákkal küzd.