E3 2017

E3 2017: Expós traileren az új South Park-játék

A South Park: The Fractured but Whole-t sem mutogatta sokáig a Ubisoft, de egy expós trailer azért a bogyókáknak is jutott. Epikus szuperhőscsata várható, az Új Srác feladata lesz, hogy megmentse South Parkot.

E3 2017: VR-játék a Ubitól Transference címmel

Elijah Wood saját cégével közösen készíti a Ubisoft a Transference című VR-játékot, amely műfaját tekintve egy pszichológiai thriller. Izgalmas karaktereket és szerteágazó narratívát ígérnek a készítők.

E3 2017: The Crew 2 - már nem csak autókkal

Habár az előző rész nem csapott túl nagy zajt az autós játékok piacán, volt annyira sikeres, hogy a Ubisoft elkészítse a második részt. Már nemcsak autókkal, hanem repülőgépekkel, motorcsónakokkal és motorokkal is száguldozhatunk.

E3 2017: Assassin's Creed: Origins - Egyiptom titkai

Miután a Microsoft konferenciáján már láttuk mozgásban az új Assassin's Creedet, és az előzetes infóáradat is meglehetősen bőséges volt, a Ubisoft konferenciájára már csak egy rövid kedvcsináló videó jutott. Vessetek rá egy pillantást!

E3 2017: Hivatalos a Mario + Rabbids

A Ubisoft konferenciáját a korábban már pletykált Mario + Rabbids: Kingdom Battle bejelentése nyitotta. Bizony, közös játékban eresztik össze a vízvezetékszerelőt és a vérnyulakat. Színpadra lépett a Mario atyja, Sigeru Mijamoto is

E3 2017: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Mindjárt elrajtol a Ubisoft E3-as konferenciája, amit ezúttal is egy liveblog kíséretében izgulunk vagy ununk végig. Reméljük, nem az utóbbi valósul meg, már csak azért sem, mert a francia kiadó remek játékokat hoz magával.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Ubisoft-konferenciát!

A konferenciák sorát hamarosan, este 10 órakor a Ubisoft folytatja majd, amit nemcsak élőben követhetsz, de liveblog formájában is velünk tarthatsz. És mit várunk? Sok-sok jó játékot!

E3 2017: Júliusban jön a Ready at Dawn VR-játéka

A Lone Echóban egy Jack nevű robotot irányítunk egy űrhajón. Amikor robbanás rázza meg a járművet, ki kell menekítenünk az embereket a legjobb tudásunk szerint. A The Order: 1886 fejlesztőinek VR-játéka júliusban érkezik.

E3 2017: Kibővített előzetest kapott a The Last Night

Habár a The Last Night már feltűnt a Microsoft konferenciáján is, a PC Gaming Show-ra kibővített előzetessel készültek a francia fejlesztők. Újra elkezdtünk hinni a pixelgrafikás játékokban!

E3 2017: Definitív kiadást kap az Age of Empires

Idén ünnepli huszadik születésnapját az Age of Empires-sorozat, ami egy különleges felújított változattal ünnepli ezt a jeles eseményt. A hajtás után trailert is találtok a definitív kiadásról.

E3 2017: Augusztusban érkezik a LawBreakers

Végre megjelenési dátumot kapott Cliff Bleszinski új arénashootere, a LawBreakers. Még június végén élesedik a nyílt béta, aztán augusztusban már a végleges verziónak örülhetünk. Itt az új előzetes is.

E3 2017: A BattleTech is megmutatta magát

A BattleTech is előkerült a PC Gaming Shown. A fejlesztők beszéltek egy keveset a játék kampányáról, valamint belenézhettünk a testreszabási lehetőségekbe és a körökre osztott harcba is.

E3 2017: Bemutatkozott a Griftlands

A PC Gaming Show keretein belül mutatkozott be a Shank, a Don't Starve és az Invisible, Inc. fejlesztőcsapatának, a Klei Entertainmentnek a legújabb játéka, a Griftlands, ami egy hangulatos RPG-nek ígérkezik.

E3 2017: Aranyos Zelda-klón lesz a Tunic

Andrew Shouldice a PC Gaming Show keretében leplezte le a Tunic című játékát, melyben egy aranyos rókát irányítunk, aki karddal és pajzzsal kalandozik a világban. A főként horizontálisan terebélyes pályákon veszélyes ellenségekkel küzd meg.

E3 2017: Európába jön az Xbox Design Lab

Idén nyáron tovább terjeszkedik az Xbox Design Lab program. Ezt Bree White, az Xbox globális termékekért felelős marketingigazgatója jelentette be. Magyarország egyelőre nincs a térképen.