E3 2019

E3 2019: Fantasztikusan néz ki a Link's Awakening

A Nintendo E3-as műsorában egy kicsit több mint félórás bemutató jóvoltából végre teljes pompájában is megcsodálhatjuk a The Legend of Zelda-sorozat sokak által kedvelt epizódjának, a Link's Awakeningnek a felújított kiadását.

E3 2019: 25 percig pörög a Daemon X Machina

A Marvelous Inc. legújabb játékában egyszerre lesz hangsúlyos szerepe a látványos, pergős akciónak és a stratégiának. Ebből ad masszív ízelítőt a Nintendo Treehouse-ban bemutatott közel félórás bemutató.

E3 2019: RPG-elemeket kapott az új Wolfenstein

A Blazkowicz ikerlányai főszereplésével készülő Wolfenstein: Youngblood ugyan megtartja a sorozat sajátosságait, de rengeteg új elemmel is bővül majd a repertoár. Többek között erről mesél Jerk Gustafsson, a játék producere.

E3 2019: Itt a Dragon Quest Switch Pro kontroller

Ránézésre csak egy nagy kék Slime, de valójában egy teljesen használható irányítóról van szó! A PS4-es darab mintájára idén szeptemberben a Nintendo Switch is megkapja a saját Dragon Quest-témájú kontrollerét

E3 2019: Újabb részletek a Modern Warfare-ről

Az E3 Coliseum eseménye során terítékre került a 2019-ben esedékes Call of Duty-epizód is, melyről megtudtuk, hogy visszatér benne a Spec Ops kooperatív mód. Ráadásként pedig kaptunk még két új képet is a multiról.

E3 2019: Gears 5 - Fahz is beköszön

A Gears of War-sorozat ötödik felvonása kapcsán eddig csak az új játékmódból, az Escape-ből kaptunk bemutatót, a kampányról viszont mélyen hallgat a Microsoft. A mostani kedvcsináló is csak egy átvezető, amiben bemutatkozik Fahz.

E3 2019: Mozgásban a Pro Evolution Soccer 2020

A Konami tegnap hivatalosan is lerántotta a leplet a FIFA-sorozat ellenlábasának, a Pro Evolution Soccernek az idei számozott kiadásáról. A sok-sok újdonságot most egy közel negyedórás bemutató segítségével is megismerhetitek.

E3 2019: Ilyen lesz a co-op az Astral Chainben

A Nintendo E3-as műsorában, a Treehouse-ban mutatkozott be a PlatinumGames legújabb játékának, az Astral Chainnek az E3-as kooperatív demója. Felfedezést, valamint sok-sok elképesztően látványos akciót és kaszabolást kapunk majd.

E3 2019: Jól fest a felújított Ni no Kuni

Még az E3 előtt kiszivárgott, hogy feljavított kiadást kap a 2013-ban megjelent Ni no Kuni: Wrath of the White Witch. Az IGN közreműködésével most közel félórán át mozog a játék, ami egészen mesésen fest.

E3 2019: Bloodlines 2 - húszpercnyi akció

Az IGN jóvoltából megleshetjük a Vampire: The Masquerade - Bloodlines folytatásának E3-on bemutatott teljes demóját. Ízelítőt kapunk egy rövid küldetésből, miközben megismerkedhetünk a harcrendszerrel és képességeinkkel is.

E3 2019: Így fest akció közben a Luigi's Mansion 3

Luigi valahogy mindig egy kísértetjárta kastélyban köt ki, mi pedig ennek csak örülni tudunk! Sok új vágatlan videóanyagot láthatunk a Luigi's Mansion 3 kapcsán, a játékmenet pedig önmagáért beszél.

E3 2019: Részletek az Elden Ring nyílt világáról

A Souls-széria atyja, Hidetaka Miyazaki újabb részleteket árult el az Elden Ring különös, új világáról. Habár az új cím sok elemet megörököl a korábbi fejlesztéseiből, mégis radikálisan különbözik majd azoktól.

E3 2019: 12 perc akció a Watch Dogs Legionben

Jackfragsnek, a népszerű YouTubernek hála vadonatúj gameplay felvételeket kaptunk az E3-on leleplezett Watch Dogs Legionről. A középpontban a brexit utáni London és a világot ellepő drónok.

E3 2019: Sugarakkal támad a Control

Újabb előzetest kapott a Remedy alkotása, melyen ismét megcsodálhatjuk az RTX-es effekteket. Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy a fények és árnyékok szempontjából tényleg lehengerlő lesz a Control látványvilága.

E3 2019: Egy óra zúzás a Borderlands 3-mal

Újabb velős gameplay videó érkezett egyenesen a 2019-es E3 forgatagából. Ezúttal kaphatunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lesz három új Vault Hunter, név szerint Amara, Moze és Zane bőrébe bújni.