E3 2019

E3 2019: RTX-es képeken a Cyberpunk 2077

Keanu Reeves mellett a videojátékpiac másik nagy sztárjával, az RTX-effektekkel is összefuthatunk majd lépten-nyomon a Cyberpunk 2077 világában. Sőt, a csilivili grafikáról megérkeztek az első hivatalos képek is.

E3 2019: Így fest Switchen a Resident Evil 5 és 6

A Nintendo Direct bemutatója során már kaptunk egy élőszereplős videót a Nintendo Switchre érkező Resident Evil 5-ről és 6-ról, melyekhez ezúttal egy hivatalos előzetes is érkezett.

E3 2019: 24 perc az Animal Crossinggal

New Horizon alcímmel érkezik a széria legújabb része, melyről a mai Nintendo Direct-trailer után egy vadonatúj gameplay videó is előkerült a Nintendo Treehouse jóvoltából.

E3 2019: Végre játékmeneti videón a Shenmue III

Az IGN Japan jóvoltából egy 13 perces gameplay felvételt kaptunk a több mint négy éve lázasan várt alkotásról. Mondjuk aki tömény akcióra vágyott, az egy jókorát fog csalódni, a főszerepet ugyanis ezúttal ellopták a teknőcök.

E3 2019: Így áll most az Atari VCS

Kezd összeállni a sok-sok részlet az Atari régóta készülő konzolja körül; több kiszerelésben, változatos kiegészítőkkel, 4K- és HDR-támogatással és 250 dolláros kezdőárral érkezik decemberben az Atari VCS.

E3 2019: Újra mozgásban a Dying Light 2

Aiden vadonatúj kalandjai meglehetősen nagy figyelmet kaptak az idei E3 során, nemrég pedig egy hosszabb gameplay jelenet is napvilágot látott. Durva, könyörtelen, ám hangulatos világot kreált a Techland csapata.

E3 2019: 9 perc a Psychonauts 2-vel

A Double Fine 2020-ra esedékes alkotásáról még 2015-ben futottak be az első hírek, ám a játék azóta sem akart elkészülni. Most viszont úgy néz ki, hogy már kezd ráfordulni a célegyenesre a projekt, egy hosszabb gameplay érkezett.

E3 2019: Empire of Sin - John Romero új játéka

John Romero és csapata már áprilisban beharangozták, hogy a Paradox Interactive-val közösen egy rejtélyes stratégiai játékon dolgoznak. Az E3-ig kellett várnunk a hivatalos bejelentésre, itt az Empire of Sin, a maffia témájú stratégia.

E3 2019: Switches átiratot kap a Resident Evil 5 és 6

Chris Redfield és Leon S. Kennedy is akcióba lendül idén ősszel. A Nintendo Direct streamjén lerántották a leplet a Resident Evil 5 és a Resident Evil 6 Nintendo Switchre szabott átiratáról.

E3 2019: Journey to the Savage Planet trailer

Játékmenet-pillanatokkal tarkított előzetest kapott a Typhoon Studios első játéka, a Journey to the Savage Planet. A friss előzetes ezúttal sem veszi komolyan magát, cserébe bemutatja a játék világának vibráló flóráját és faunáját.

E3 2019: VR-ba látogat a Sniper Elite

A Rebellion hivatalosan is bejelentette, hogy a népszerű Sniper Elite-franchise hamarosan VR-os kitérőt kap, melyben majd a második világháborúban küzdhetünk a nácik lepte Olaszország felszabadításáért.

E3 2019: Dátumot kapott a Daemon X Machina

Egy pörgős előzetessel robbant be a Daemon X Machina az E3-as Nintendo Direct trailerei közé. Megtudhattuk belőle többek közt azt is, hogy idén szeptemberben már kezdetét is veheti a meches zúzás.

E3 2019: Nyugatra költözik a Seiken Densetsu 3

A Square Enix a Nintendo Directen erősítette meg, hogy a nyugati rajongóknak is elhozza a Seiken Densetsu harmadik részét. A játék egy teljes HD-feldolgozás lesz, amely PlayStation 4-re is meg fog jelenni, valamikor 2020 elején.

E3 2019: Év végéig lesz heti ingyen játék az Epicnél

A platform indulásakor még kétheti rendszerességgel érkeztek az ingyen bezsákolható címek, ám a májusi Epic Games Store Mega Sale óta már hetente kapunk új játékot, és úgy néz ki, hogy ez 2019 végéig így is marad.

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.