A Gearbox fogja készíteni a Halo 4-et?

Link másolása
Az Official Xbox Magazin szerint a Gearbox fejlesztői a következő években elég elfoglaltak lesznek, mivel őket kérték fel a Halo 4 fejlesztésére!
Az Official Xbox Magazin szerint a Gearbox fejlesztői a következő években elég elfoglaltak lesznek, mivel őket kérték fel a Halo 4 fejlesztésére!

A játékot a Microsoft állítólag már meg is választotta a következő Xbox konzol premier játékának. Ha ez a hír igaz, akkor lehet, hogy már tudjuk, mire is gondolt a Gearbox elnöke, Randy Pitchford, mikor még februárban így nyilatkozott:

"Új projektbe kezdtem. Egy nagyba. Egy olyanba, amit csak úgy tudok leírni, hogy nézd meg az eddigi játékaink felhozatalát, majd gondolj ezeknél sokkal nagyobbra. Én magam fogom rendezni, de nem nyilatkozhatok erről nyilvánosan. Mikor megtudjátok mi is lesz, akkor meg fogjátok érteni, hogy miért nem beszélhetek most."

"Ez a projekt nem lesz kész idén... sem jövőre. Egy kisebb csapatot állitottunk rá a dologra, hogy ők öszpontositsanak erre, amíg ki nem adjuk a Brothers in Arms: Hell's Highway-t és a Borderlands-et."

Még nem kell azonban annyira örülnünk, mert a következő generációs konzolok csak 2011 vagy 2012 fele érnek el minket, és most, hogy a Bungie nagyobb mozgásteret szeretne elérni a Microsoftnál, egy darabig biztos csend lesz.
10.
10.
Batri
csökken a szinvonal ezen a oldalon -.-"

tavaly mégcsak 2 hülyével volt dolgunk(gyurka & rsvegas) deh idén..mintha nyitva hagyták volna az állatkert kapuját x.x
9.
9.
Dcrysis02
9:Szerintem csak azért mondta hogy irjál,fogalmazzál helyesen hogy ne nézzünk egy olyan 'ikú-nuku' embernek,de látom te kiakarod harcolni hogy annak tekintsenek.Engem már meggyőztél.
8.
8.
laca009
felgyi ki vagy te? ki vagy te? ez egy publik ami már ha nem egy chat akkor semmi és chaton nem szokásom helyessen irni szóval _I_
7.
7.
Gael
elobb jojjon az a Borderlands.Sokat varok tole
6.
6.
Tomie7
Remélem ezúttal PC-re is készítenek! :)
5.
5.
felegyi
4# Halo 2 már rég meg jelent PC-re, és a Halo 3-is de még nem adták ki rá! És tanulj meg fogalmazni mert rossz volt újra meg újra el olvasni a szövegedet.
4.
4.
laca009
xD lol xD lol ez is puszta igéret hogy akkkor lesz xD

ki esik a belem xD looooool



megint csinálnak grill sütöt csak más desingel xD



hova csinálni még halot istenem a halo 2 meg se jelent de már készült a halo 3 a microsoft-nak akkora de akkora pofára esése lesz e-miat xD bill gates kabd be xD
3.
3.
Metal fiú
pC RE SE LESZ EZ hát be baszás
2.
2.
Fight!
Jaja nem árt... mehetek doglzoni xD
1.
1.
wildláma
2011-12? Kezdek gyűjteni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...